![]() |
"Kiszone za bagietki czyli??? weź coś wymyśl Calgon [Włochy, Francja, Wrzesień 2012]
Skoro żadnemu z kompanów nie chcę sie ruszyć przed klawiature postanowiłem,że przynajmniej rozpocznę pisaninę.
Zarys wypadu spisał Tomkow, ale skoro domagał się okraszenia złośliwymi komentarzami to czas na start! Mając w pamięci fotki Jarka z Francji oraz to jak uwieczniał traktory,kozy oraz turystki w lawendzie postanowiliśmy go odwiedzić. Druga okazja mogła się nie powtórzyć a chłop zapraszał! Mimo trudności urlopowych,rodzinnych itd. jak zawsze zresztą udało się zebrać drużynę. Jaru,Calgon,Rafwro,Sławekk,Tomkow. Cel Grenoble! Zacznę nietypowo mianowicie filmem Sławka o czym jeszcze nie wie, ale mam nadzieje, że sie nie wkurzy! |
no,no kilka niedociągnięć jest :D:bow:
|
Piątek 7 IX
Szybka zbiórka po pracy na której stawił sie Tomek i Rafał. Rafała umoczyłem kilka dni wcześniej w tzw." wspólny" montaż manetek.Skończyło sie na reglerze i rozbieraniu Afryki na pół za co na pewno był mi wdzięczny. Nagle spod ziemi wyrósł Marp więc mieliśmy odprawę ze szczegółowymi wskazówkami czego nie należy robić w np.Marsylii. Zapytałem profilaktycznie czy wszyscy mają dokumenty i kasiore i w drogę. W Ząbkowicach dołączył do nas Sławek i pomknęliśmy w stronę czeskiej granicy. Tankujemy do pełna w Kudowie i słyszę: -Kurw.... ,kurw....,kurw...., kurw... mać. Soczysta wiązanka ze strony zawsze spokojnego Sławka. -Dizelek zapytałem z uśmiechem:-))) -Nie dokumenty.(Ale nie masz?) mam ale, ale, ale od przyczepki. -Zaraz mi się scena z Psów przypomniała jak to Pazura stał na skrzyżowaniu i -Aleś se Pan narobił:-) Szybka narada plus spokojny nad wyraz telefon do domu(podobno ktoś maczał palce w podmiance) Efekt Sławciu ciśnie w obie mańki a my sie gdzieś w Czechach się zalogujemy. Hmm są władcy much są władcy pierścieni, ale jest też władca giepesa czyli ja. Cytat z Tomka: "Gps Calgona w zasadzie nieźle daje sobie radę,zwiedzamy po ciemku wąskie asfalty,wioski bez oświetlenia.Udało się nawet zaliczyć offa na ślepo omijając remontowany przejazd kolejowy" Przy austriackiej granicy wbijamy się na camping o romantycznie brzmiącej nazwie Treboński Raj. Pan dał nam chatku i najlepsie ceske pivo. Sławek dostał prikaz, że ma jechać powoli także pare tych piwek poszło. Po przeniesieniu się na ganek otworzyliśmy małpeczki z żołądkową którą wieźliśmy z dumą do Francji! Generalnie było cichutko a my nasłuchiwaliśmy tłumika Afry.Po spożyciu owych zaczeło się robić na tyle głośno ,że podjęliśmy decyzję o zawieszeniu wszystkich czołówek na płocie ośrodka. -Kurwa wygląda jak gwiazdka we wrześniu? -Co się przejmujesz przynajmniej nie ominie! Nie ominął a nawet przywiózł ze sobą kolejne czyste zło!!! Owe zło pokonało najpierw Tomka a później nas wszystkich... |
ale nuda )))
znow na karimatke czychasz ))) |
Cytat:
Filmik jest fajny! :Thumbs_Up: P.S. Hmm, dobrze rozpoznalem plażę w Nicei? Ktoś jeszcze oprócz was się zanurzył?:) |
Calgon wypadało by zacząć
Sobota 8 IX Tacy twardziele budzą się tylko po to by coś dmuchnąć z rana ( jeśli jeszcze mogą :))) To dmuchamy po kolei.... no i nie musimy się spieszyć bo zło jest w nas. Pakowanie i wyjazd poszedł by jeszcze sprawniej, gdyby w trakcie nie okazało się, że mój numer z dowodem rejestracyjnym od przyczepki nie będzie ostatnim z cyklu "tylko ped..ły zapominają" :D |
„ No i co uważasz?
Moim zdaniem, według mnie, uff, kilka niedociągnięć jest. Kilka niedociągnięć? A gdzie tu są dociągnięcia? „.. Najważniejsze, że palma nie odbiła i dojechała do Wrocka:) Pewnie o tym później. R |
|
Przyszedłem do pracy, odpaliłem comp i .... chciałem tylko zerknąć na priv forum, a tu taki film. Powinien być zakaz dawania "taaakich" relacji ;) . Pół godziny poszło się paść jak nic, a robota stoi ...:mur: Film i zdjęcia - poezja !!
|
:lukacz:
"weź coś wymyśl Calgon" Tomek fota nr 124 :D na wyświetlaczu przy drodze : "PL ATTENTION CIRCULATION DELICATE A 11 KM" jak to rozumieć ?:haha2: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:30. |