![]() |
przewodu hamulcowe w oplocie "trójnik"
Witam.
Dostałem przewody w oplocie stalowym do afry. Długości powinny pasować. tylny przewó ma dwa oczka wiec tu niema problemu ale przednie przewody mam z jednym oczkiem i jednym gwintem. Tu pojawia sie problem bo mam dwa gwinty do wkrecenia w pompe a w pompie jedno miejsce. Czy są w sprzedazy trójniki za pomocą których bez problemu połacze to całę ustrojstwo czy bede musiał sobie taki trójniczek wyprodukować... Doradźcie coś :) |
Dziwne - wg mnie masz zle przewody - u mnie przewody hel'a mialy 2x"oczko" ktore do pompy sie przykrecalo za pomoca tzw banjo bolt...
|
Cytat:
Jeśli masz dwa gwinty i dwa oczka, tzn. masz dwa przewody, czyli o jeden za mało ( mowa o dwóch tarczach z przodu ? ). Jeśli masz jedną tarczę, to musisz kupić nie trójnik, tylko mufkę, też w sklepach z częściami do aut. |
tylny przewó pasuje. oprócz nie go mam 2 przewody z końcówkami z jednej strony oczko do zacisku z dróiej gwint do pompy po jednym przewodzie na tarcze. Darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada i wiem ze hel ma oczka z obu stron.
|
Cytat:
|
przewody do przodu sa 2x 108 cm. W sumie masz racje :) bede musiał tak spróbować :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:01. |