![]() |
Reflektor led
2 Załącznik(ów)
Jeden z przednich reflektorów wymieniłem na reflektor ledowy moc 27W
Działa jako długie światło efekt jest Piorunujący !!!!!!!! Siatka na muchi komary i głazy zakupiona w sklepie z odzieżą ochronną bhp jest to osłona twarzy stosowana przez pilarzy pracujących w leśnych ostępach koszt 38zł. całe (siatka wykonana jest z drutu nierdzewnego i pokryta tworzywem sztucznym. Oto początek tego co mam jeszcze w zamiarze. |
Ta siatka to świetny pomysł, szukałem czegoś takiego, byle odsadzona była od reflektora jakieś 30 mm w razie większego kamienia:]
|
Puki co siatka sprawuje się dobrze zaliczyłem szutry Łotwy i Litwy kilka razy dostałem kamieniem od kumpla jadącego z przodu.
|
wklej zdjecia jak to swieci w nocy, bo najbardziej odzwierciedlaja moc lampy
ja ze swojej strony daje pochwale, wyhlada bardzo estetycznie, pomyslowa tez ta oslona jak sie lampe LED wlacza? bo chyba nie jest zintegrowana z druga lapmpa(ewentualnie z dlugimi?) |
Zajebiaszczo.
Czy ta lampa ma homologację? |
Panowie świeci,świeci ostro jak jechaliśmy w nocy przez las,to aż dziki spierdzielały.Ale co jest ważne ze SUPER !!! świeci i mało żre prądu. Ja se wstawiam na sezon 2013 !!!!!!!!.:drif:.
|
Maze dasz adres (link) gdzie takie cuda daja? Pomysl zajebisty :Thumbs_Up:
|
Czy ona ma homologację? Bo się mogą błękitni czepiać i na przeglądzie też. Niby na przegląd można włożyć oryginał.
|
|
Cytat:
A Policja moze sie czepiach chyba tylko wtedy,jak jezdzisz z czyms takim wlaczonym na drodze,albo jak takie cudo robi Ci za swiatlo podstawowe |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12. |