![]() |
Opinie, informacje odnośnie Yamahy XT 350
Witam,
Wiecie coś odnośnie tego motocykla? Nie odsyłajcie do google, co tam jest przeczytałem, lecz chodzi mi bardziej o opinie, typowe wady, na co zwrócić uwagę przy kupnie, słabe punkty, zestawienie np z dr 350. z góry dzięki ;) |
Jak masz możliwość, to bierz. Odlotowy klasyk. Mogłem w super stanie odkupić od kolekcjonera za 700e, ale był brak grosiwa :/
|
Szparag ma, pisz do niego.
|
@Bartas - XT350 są w dwóch smakach. Nie wiadomo o którą kolega pyta. Szpargał ma tę nowszą - i tak już leciwą mocno.
Klasyczna to ta z ameliniowym a'la bakiem z lamówkami i na dwóch amorach na wzór XT500. Pisz też kolego pytający do Szynszylla - ma dobre zdanie o tym nowszym motorku oparte z tego co wiem na praktyce. matjas |
szparag ma , lata ladnie , po co ci to?
rd 03 pajedziesz tam gdzie ta 350 , za to rd 03 pojedziesz daleko i wygodnie ,a 350 tylko pojedziesz.... i tyle :D |
Chodzi też o mase. Mam 169 cm wzrostu i czasem po prostu trzeba się nagimnastykować - ale owszem, da się. Po prostu Zima, i mysle sobie co by tu ... no wiecie ;) Afrą latam w dalekie trasy, a czasem off i daleką turystykę we dwoje ciężko jest połączyć.
Chodzi mi np o rocznik 92. Dwa wałki w głowicy ... są tego zalety i wady. Nie ma ich za dużo w internecie także ciężko jest nawet ocenić daną sztukę ile jest warta ;) |
im bardziej skomplikowany , tym gorszy , jesli m byc do offa
|
Jest u mnie takie cudo- z roku '87. Sztuka Beddiego, którą wraz z Lupusem próbujemy zreanimować. Jak na razie mam jak najlepsze zdanie o Japończykach, którzy skonstruowali to jeździdło. Jak coś Cię interesuje to pisz lub dzwoń.
A tak jednym zdaniem- bardzo lekki, uniwersalny motocykl enduro, o prostej, niezniszczalnej wręcz konstrukcji. Jednak nie nadaje się do ostrego offa ze względu na zawieszenie. Jak chcesz na tym dziczyć to szukaj wersji TT350- ten sam silnik, dużo mocniejsze zawieszenie. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:53. |