![]() |
Przednia szybka do malego dominatora
Zapytam ekspertow, czy istnieje orginalna przednia szybka do dominatorka, jesli nie, czy ktos zna kogos, kto mysli, ze potrafi ją zrobic?..... jednak troche wieje. Pozdrawiam
|
2 Załącznik(ów)
Na zakończeniu sezonu był czerowony dominator z dorabianą szybą. Z tego co ja szukałem, to oryginalnej nie ma, lub nie da się kupić. W tym na zlocie była po prostu szyba od "czegoś" przykręcona do czachy. Też będę żonie kombinował szybę na wiosnę, więc pewnie będzie polowanie na moto bazarze w Łodzi na szybę mniej więcej odpowiadającą kształtem tej, którą widziałem.
Znalazłem fotki robione przez Bliźniaka: Załącznik 36680 Załącznik 36681 |
Taka jak na fotkach by mi jak najbardziej odpowiadala. Gdybys cos znalaz, bierz dwa razy:-) Ja przeszukalam juz chyba caly internet i poza poszukujacymi tego samego co ja..bieda. Moze moj chlopak wykaze sie kreatywnoscia i cos dla mnie wyczaruje. Co jak co ale szybka musi byc..
|
poszukajcie w wątku o DOminakach, temat już był przerabiany, nawet ktoś podjął próbe wykonania szybki aka deflektora
pozdrawiam |
Czyli musze dalej szukac, juz troche czytalam, ale o szybkach nic poza tym, ze by sie przydaly nie znalazlam jak dotad. Dzieki :-)
|
Szybka typu deflektor moim zdaniem będzie do niczego. Trzeba zaadoptować odpowiednio wysoką szybę i tyle. Rzeźbić trzeba będzie :D
|
Pro Screen ma szybe w swojej ofercie. 37 cm wysokosci. Mam ich wyrob w Xchallengu, jakosc super.
|
Ta firma ma jakąś stronę, żeby to obejrzeć ?
|
Cytat:
http://www.parabrisascurtain.com/pro...nda/nx-250.htm Jak się kliknie w ver imagenes to jest zdjęcie. Trzy kolory przydymienia. Przesyłka z szybą doszła chyba w 4 dni, byłem w szoku PS.: Do AT są 3 wysokości :) |
Niestety w tym języku to nic nie załatwię. Nie widzę też ceny.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:12. |