![]() |
Namioty MARABUT z rabatem
Dzień dobry wszystkim,
swego czasu parę lat temu piotr_3miasto robił zamówienie zbiorcze na namioty marabut. Jako że w tym roku potrzebuję na wyjazd nowego namiotu i stanęło na produkcie Marabuta to pomyślałem, że może ktoś z Was też będzie chciał zakupić i przy większej ilości można uzyskać lepszą cenę. Jak narazie mam info od Marabuta, że przy zakupie 10 sztuk dadzą rabat 15% od ceny katalogowej. Od razu zastrzegają jednak, że nie wszystkie namioty we wszystkich kolorach są dostępne od ręki. Ale to można ustalać na bieżąco. Czy ktoś z Was byłby chetny? Mogę wziąść sobie na głowę całą dystrybucję i wtedy do ceny namiotu trzeba doliczyć koszty wysyłki - sprawdzę ile i podam jak będę zainteresowani. Pozdarwiam |
Hej!
Mam zniżkę w Intersporcie ok. 30% m.in. na namioty Marabuta i nie tylko, jak coś to pisz :) Tylko zniżka liczona od ceny pierwotnej (nie patrz na wyprzedażową, choć i tak po zniżce wychodzi taniej). Jest po sezonie, a jeszcze nie sprowadzali nowych, więc nie wiem jak z dostępnością poszczególnych modeli, ale na wiosnę będą, moja zniżka też ;) |
Jaki jest wybor?
|
Trochę zły czas na kupowanie na namiotu, chyba że liczysz na cenę z wyprzedaży, czy jakiś poekspozycyjny, co przy takiej zniżce się nie opłaca. Jest poza sezonem i w zimę muszą mieć miejsce na hard - narty itp. czyli tylko to co zostało - sprawdź dostępność na esklepie Intersportu ;)
Sama chcę kupić namiot, ale czekam na sprowadzenie nowych modeli :) Luty-marzec powinni już zacząć sprowadzać. |
Witam,
Mam dobre wiadomości. Mój kolega z forum Varadero współwłaściciel MARABUT'a- napisał do mnie takiego maila : "motocykliści maja b.b. specjalne warunki od początku istnienia MARABUTA :) Dla każdego motocyklisty lub grupy bikerów będzie przygotowana specjalna oferta po przesłaniu konkretnego zapytania z typem namiotu / ów , kolorami etc... Muszę tylko o tym wiedzieć (najlepiej emial na wstar@marabut.pl ) - jaki namiot tj. typ, kolor - i to proszę sprawdzać na stornie www.marabut.com . Ceny detaliczne są dostępne na stronie więc każdy chętny zobaczy różnicę :) Jak namiot i cena pasuje - podajesz dane do ewentualnej FV (lub paragon) i dane adresowe do wysyłki, przelew, .. wysyłka idzie na wskazany adres do 2 dni. Pozdrawiam Adaśko PS w końcu i mi udało się coś "załatwic" dla Was PS 2 Może Admin by ten post Wojtka-z Marabuta gdzies umiescił w widocznym miejscu i zamknał temat. Dopisywanie nic nie zmieni. Ja też tylko tyle wiem co napisane. |
a co w rzeczywistości znaczą te b.b specjalne warunki??
|
Cytat:
Jeśli ktos jest poważnie zainteresowany namiotem sam po napisaniu maila oceni czy dla niego to atrakcyjna oferta czy nie. Adres mailowy jest do Wojtka-współwłaściciela MARABUT'a |
Dobrze wiedzieć. Przyjrzę się tym Marabutom. Kto wie. Dzięki Chłopaki.
|
Napisałem zapytanie:drif:
|
Generalnie niezłe te namioty - górna półka, jednak cenowo poza zasięgiem
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:43. |