![]() |
III Nasze Wyprawy Motocyklowe
http://www.radiator-mototurystyka.pl...otocyklowe.jpg
Przed nami III edycja zimowych spotkań podróżników motocyklowych. Usłyszycie ciekawe opowieści o krainach rozciągających się od koła podbiegunowego do Zwrotnika Raka, przygodach z dreszczykiem i niesamowitych emocjach związanych z eksplorowaniem nieznanych miejsc. Dowiecie się także jak jeździć na motocyklu z jedną nogą i usłyszycie o wadach i zaletach jazdy w pojedynkę. Będziecie mogli porozmawiać z podróżnikami osobiście i usłyszeć odpowiedzi na wszelkie związane z podróżami motocyklem pytania. Czekamy na Ciebie 23 lutego 2013 w Miejskim Domu Kultury w Lubaczowie. Zaczynamy o godzinie 16.00. Planowany czas zakończenia części oficjalnej godz. 20.00. Wstęp wolny. W programie następujące prezentacje: 1. Niepełnosprawni motocykliści zdobywają Nordkapp. 2. Bałkańskie Via Marmara. 3. Siedem mórz ? 4. Sah-ar czyli „morze niczego”. Po każdej prezentacji pytania do podrózników i krótka przerwa. Imprezie będzie towarzyszyć wystawa motocykli. Po zakończeniu prezentacji ok. godz. 20.00 część zamknięta imprezy dla uczestników pokazu i motocyklistów w restauracji Feniks (menu) – konsumpcja na koszt własny. Trochę o prezentacjach i podróżnikach: http://www.radiator-mototurystyka.pl...wy-motocyklowe Kto przybywa ??? |
Ja będę.. :webers:
|
Weź koszule dla mnie:)
|
już załatwiam wolny weekend, mam nadzieję że nie skończę jak ostatnio
|
Niestety w tym dniu dopiero w późnych godz. wieczornych będę na miejscu. Szkoda tylko, że w ten właśnie weekend inni organizują również zacne imprezy :(
|
Jeśli nic nie stanie (bez skojarzeń prosze :P ) nam na przeszkodzie to bedziemy z żoną :)
|
Też się wybieram, jak będzie sprzyjająca pogoda to moto przegonię:at:
|
Cytat:
|
W Lubaczowie mam rodzinną chałupę w razie czego dopcham moto. Albo zastosuję patent szparaga kilka par płóz stalowych z resora piórowego w domku jest:D
|
Odświeżę nieco. Miał przyjechać Neno do Rzeszówka, ale ryzyko "trudnego" powrotu z Ukrainy wzięło górę. Decyzja jest - pojadę do Lubaczowa posłuchać równie zacnych podróżników :bow:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:50. |