![]() |
Dyngs od ssania - RD07A
1 Załącznik(ów)
Potrzebuje takie cos, co zaznaczone jest na czerwono.
Mam to ja z ... sam nie wiem czego dorobione i ... łapie lewe powietrze niestety. Znam cene pana Chądy - w sobote byłem i ... pomimo już dobrych rabatów na oryginały dalej mnie ... wygieło, może ktoś ma takie coś ... Oczywiście potrzebne jest x 2 (dwa gaźniki). Dokładnie chodzi o te iglice - mam u mnie z jakiegoś goofna dorobione i nie mam uszczelek też na końcu tam i to jest powodem większego spalania czasem ... Załącznik 1430 |
moze byc Ci trudno to kupic. Tam nie ma uszczelek. Daj zdjecie Twojego - zobaczymy czy kombinacja z 03 04 07;)
|
na koncu iglicy powinna byc "gumowa" uszczelka (chyba złączona z głowicą) tak jak zaworki iglicowe, które mają domykać dopływ powietrza.
|
Cytat:
|
z rabatami 182zl na gaznik - czyli razy dwa musze liczyc ... :/
|
16046-may-000
1 Załącznik(ów)
Po blisko roku poszukiwań odpuściłem i zamówiłem nowe.
Jest uszczelnienie od czoła, którego w moich zestawach nie było. Ciekawostka - plastikowy czarny element jaki jest wkręcany NIE WYSTĘPUJE jako część zamienna - tylko w zestawie - ponad 210zł jeden komplet kosztuje. Poniżej zdjęcia zestawu jaki przychodzi od pana Chądy Załącznik 6959 |
daj ten plastik-srubke od razu do dorobienia z mosiądu.
|
Cytat:
|
na zimę dam do p. Juzia do dorobienia z 30 sztuk, sam prawie nowego przy montażu nie ukręcilem ...
|
i gwint łatwo zepsuć jak źle siądzie...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:14. |