![]() |
czy pasuje wydech
Panie i panowie, czy wydech od 07a będzie pasował do 07 bez przeróbek??
oto moje pytanie ps a może ktoś ma na zbyciu oryginalny wydech? pozdrawiam leon |
Ma trochę inne mocowanie do ramy i jest dłuższy ale pójdzie to dopasować - http://faq.africatwin.com.pl/index.p...mi_RD7_i_RD07A
|
podczepię temat tu bo na TA coś nikt nie wie :p
może ktoś z was robił przeszczep wydechu z XL650 do XL600 ? mam na oku komin akcesoryjny zamontowany na XL650, chciałbym go na swoim XL600 :) |
Każdy komin idzie dopasowac mniejszym bądź większym nakładem pracy
|
Terrorr cały układ wydechowy chcesz przekładać, czy tylko tłumik?
Jak samą puszkę i to akcesoryjną to będzie pasować, sam miałem w TA 600 Motada, który wcześniej siedział w TA 650. Zresztą teraz mam go w AT, więc jak widzisz da się :) Doloty trzeba dorabiać. Jeśli chodzi o cały układ, to nie będzie bez rzeźby pasować z 650 do 600. |
Cytat:
|
Na upartego dolot pasował nawet bez przeróbki, ale nie ładnie wyglądał i tłumik był pod złym kątem. Więc nie ma dużo motania, ale spawacz ze sprzętem się przydaje :)
|
Witam.podepne sie pod temat i podpytam czy do rd07 podpasuje wydech o takich wymiaracch:
długość tłumika 46 cm. owal 125x95 średnica dolotu wew.54 zew.56 ? Pozdrowki! |
Jak dobrze pamiętam to, żeby idealnie pasował bez przeróbek to musi być średnica przelotu 51mm. Poszukaj na forum. Opisywałem jak łatwo dopasować wydech.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:36. |