![]() |
IX RAJD PODLASKI - koszulki.
Tradycyjnie zbieram zapisy chętnych na odzienie rajdowe.
Kolory koszulek czarny lub ciemny granat. Rozmiary S-XXXL męskie i S-XL damskie 1.Jendrus - męska czarna M |
Cytat:
Jako tajny agent skupu żywca widziałem wzór. Kupować !!! Będzieta zadowoleni. Podpowiem tylko, że łobrazek nawiązuje do ostatniego rajdu- tzn. jesiennego. |
1.Jendrus - męska czarna M
2. wasilij - menskie dwie granatowe XL 3. Roberto - męska czarna XL szt.1 |
2. wasilij - menskie dwie granatowe XL 3. Roberto - męska czarna XL szt.1 4. slafo - męska czarna XL szt. 1 |
2. wasilij - menskie dwie granatowe XL 3. Roberto - męska czarna XL szt.1 4. slafo - męska czarna XL szt. 1 5. Swirek Mirek - męska czarna XXL szt. 1 |
2. wasilij - menskie dwie granatowe XL 3. Roberto - męska czarna XL szt.1 4. slafo - męska czarna XL szt. 1 5. Swirek Mirek - męska czarna XXL szt. 1 6. HUBAL - męska czarna XL sz. 1 |
2. wasilij - menskie dwie granatowe XL 3. Roberto - męska czarna XL szt.1 4. slafo - męska czarna XL szt. 1 5. Swirek Mirek - męska czarna XXL szt. 1 6. HUBAL - męska czarna XL sz. 1 __________________ 7. zibi męska L szt.1 czarna |
2. wasilij - menskie dwie granatowe XL 3. Roberto - męska czarna XL szt.1 4. slafo - męska czarna XL szt. 1 5. Swirek Mirek - męska czarna XXL szt. 1 6. HUBAL - męska czarna XL sz. 1 7. zibi męska L szt.1 czarna 8. ja - menska xl szt. 2 czarna |
2. wasilij - menskie dwie granatowe XL 3. Roberto - męska czarna XL szt.1 4. slafo - męska czarna XL szt. 1 5. Swirek Mirek - męska czarna XXL szt. 1 6. HUBAL - męska czarna XL sz. 1 7. zibi męska L szt.1 czarna 8. ja - menska xl szt. 2 czarna 9. Ltd454 - męska granat XL 1 szt. |
2. wasilij - menskie dwie granatowe XL 3. Roberto - męska czarna XL szt.1 4. slafo - męska czarna XL szt. 1 5. Swirek Mirek - męska czarna XXL szt. 1 6. HUBAL - męska czarna XL sz. 1 7. zibi męska L szt.1 czarna 8. ja - menska xl szt. 2 czarna 9. Ltd454 - męska granat XL 1 szt. 10. Krzysek - męska granatowa XXXL - szt.1 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:54. |