![]() |
Szukam kompanów do szwędaczki od 15.07 do max 30.07
Witam
Jak w temacie termin jaki mam wolny to od 15 lipca do max 31 lipca by zdążyć na Woodstock :D W wstępnych planach jest Czarnogóra i może kawałek Albani. Choć myślałem też o Krymie i Romuni. Planów konkretnych nie mam i szukam inspiracji :) Jadę z plecaczkiem więc hard off nie wchodzi w rachubę. Spanie przewiduje raczej w namiocie (na dziko i pola) czasem jakiś pokój ale nie koniecznie. Podstawa to nigdzie się nie spieszyć :umowa: Jeśli ktoś ma ochotę potowarzyszyć lub jakieś ciekawe propozycje na w/w termin to jestem otwarty. Pozdro |
Poszła kolego wiadomość na priv:D
Wysyłane z mojego HTC One S za pomocą Tapatalk 2 |
Jak Czarnogóra to polecam przejazd nad Kanionem nad rzeką Tara - podobno drugi największy na kuli ziemskiej i okolicy ;-) Wrażenia cudne.
Ale nie wybrałbym się chyba w takiej porze roku na Bałkany na moto... na samą myśl o tych upałach cieszę się z dzisiejszego chłodku :-) |
Cytat:
Pozdro |
Cytat:
Pozdro |
Ech to zazdroszczę :-) tych widoków z NO
Byłem tylko raz i na krótko. Powodzenia! |
Jakimi sprzętami jedziecie ?
|
Ja 990 Adv , bo na razie na 100% jadę ja i moja kobieta :)
Pozdro |
Ja na 95% afryka:p
|
Jakoby co to dokładnie w tym samym terminie śmigam w rejony Włoskie, co prawda nie po drodze ale zawsze...a z Czarnogóry polecam zahaczyć o Kotor a unikać jak ognia tworu o nazwie Budva gdyby taka szaleńcza myśl przeszła przez głowę!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:19. |