![]() |
regeneracja tylnego amortyzatora
wiem juz ze firma NAGENGAST z Gdanska.. ale znalazlem cos takiego w wawie
http://www.amortyzatory.nsystem.pl/index.htm czy ktos moze mial doczynienia? pozdro |
umarło:(
|
To Fuckt ;) napisz po krótce co sie dzieje z amorem, może bede mogł pomóc
|
A może ci gazik uciekł z amora i dziwnie mulasty się zrobił , a do tego nie chce zbyt wartko wracać ? Miałem to a właściwie mam i gdzieś by wypadało to wysłać ! Teraz muszę się pochwalić Ohlins'em i stwierdzić że zawias w afryce chodzi miodaśnie.
|
w mojej afryce tylni amor też już skończył żywot-tył motoru skacze jak pilka od koszykowki,a po hopie sprzęt długo nie może znależć właściwej trajektorii.jestem zainteresowany tematem-nie stać mnie na nowy amortyzator.posiadam model rd04 więc jet tam regulacja tłumienia ,ale kręcenie regulacją nic nie daje.zastanawiam się nad ewentualnym zakupie jakiejś używki lecz mam pewne obawy
|
Cytat:
Dobrze byłoby miec pewny namiar - bo jak sądze pewnie i mój amor nie wytrzyma za długo :( tym bradziej że coraz fajniej mi sie w terenie jeździ :) |
tja bo i ważne- nie jak jeżdzisz ale z kim heheh i gdzie.Mam nadzieję że jak znajdę coś ciekawego to dam znać
|
Cytat:
|
ja wam tylko chciałem powiedzieć ;) że predzej siada sprężyna jak amor. mialem tak w TA i AT. jak komus nie szkoda oryginału można wysłac do nageggast. choc ostatnio zjebali jeden amor. i oczywiscie zrobili z niego zwykłego olejaka :vis:
|
lepszy olejak niż jak wogóle go nie ma
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |