![]() |
Schemat ukł. elektrycznego RD07 w wektorze
2 Załącznik(ów)
Czołem,
kiedyś przysiadłem i przerysowałem hejnesowski schemat - jeśli ktoś by potrzebował duuuużeeeego wydruku - to z tego da się tak wydrukować ;) PS. Człowiek - istota omylna, więc na wszelki wypadek proponuję porównać z oryginałem, czy gdzieś nie walnąłem się z jakąś kreseczką lub kropeczką (dajcie znać na pw - poprawię!). Na zdrówko! (pedeef w bonusie ;) ) |
Nie znam się, ale to chyba kosztowało sporo pracy.
Super sprawa :Thumbs_Up: |
Piękna robota. :Thumbs_Up:
Przydałoby się też dla 07a jeśli jest jakaś różnica. Ktoś to sprawdzał ? |
Cytat:
|
Yyyyyyy i po polskiemu :D Super :)
|
:Thumbs_Up: W "pdf" bangla, ale ten drugi coś nie tak z rozdzielczością.
Opis można by poprawić na : cewki impulsatora zapłonu / zamiast cewki zapłonowe. Występują dwa razy, a to nie to samo;) Dzięki.:Thumbs_Up: |
:bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow: :bow:
tyle powiem :) Piękna robota. |
Szacun. Gut dżob. ;)
|
2 Załącznik(ów)
Cytat:
Z rozdziałką problemu nie powinno być - wszak to rysunek wektorowy. Stawiam na ustawienia programu w którym otwierasz schemat. Nie każdy obsługuje, niektóre rasteryzują z jakimiś dziwnymi parametrami - to może być przyczyną. Natomiast otwierając to w Illustratorze czy innym Corelu powinniśmy mieć plik z możliwością skalowania bez strat do formatu billboardu (i większego - jeśli taka potrzeba ;) ). Tym razem zapisałem w starszej wersji illustratora - może to pomoże ;) Natomiast jeśli chcecie to tylko wydrukować - pedeef powinien wystarczyć. Eps głównie dla osób chcących sobie coś tam wyedytować, pozmieniać ;) |
I masz rację:bow: Otwierany w Corelu jest OK.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:54. |