![]() |
Południe
Witam ,dziś ok.14 ruszam z Gubina w kierunku na południe będę się trzymał koryta Nysy Łużyckiej
Planuje spędzić jedną noc w plenerze. Ktoś ma chęć się dołączyć ,to zapraszam,jadę na kostkach głównie na kreskę kontakt 609346cztery cztery 0:at: |
ile dni planujesz?
|
yuchyo, dłoń zagojona? :-D
|
w poniedziałek dostałem skierowanie z adnotacja "pilne" i zapisali mnie do chirurga na kolejny poniedziałek:(
ale juz daje rade nad paszkowem się zastanawiam... jakieś plany? |
Szybka zmiana planów,z racji niespodziewanej wizyty :blues:brata wyjazd przełożony na jutro na12
Plan jest taki że jedna noc w plenerze gdzieś koło Czech(ABSENT i:dizzy::grass:,potem cały dzień plątania się po wertepach i wieczorem powrót do macierzy. Yuchyo wpadaj jak w dym przecież masz wakacie :D odwiedzim po drodze znajomych to się wyjazd przedłuży. |
Cytat:
|
Szto eto ten Paszków? podeślijcie linka albo jakiś namiar.
|
|
Chętnie się dołącze.Mogę podjechać koło południa w okolice Słubic (niebieska tenerka ze Zwierzyńca ;) )
|
Witam
Słubice troszkę mi nie po drodzę z Gubina w kierunku na południe,ale jak chcesz to jedż dalej zachodnią ścianą to w okolicach Gubina się spotkamy Pozdrawiam ps Czy to Ty z małżonką i szwagierką, siedziałeś z nami przy stole w Zwierzyńcu i poddawałeś się degustacii trunków różnego pochodzenia ?:D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:01. |