![]() |
ZAPRASZAMY NA na Ślub ze smakiem.)
Witam Wszystkich Afrykańczyków, jestem tu bardzo nowy ale ośmieliłem się napisać "do odważnych świat należy") Więc w ramach dobrego początku do wejścia w dalsze klimaty i podróże.
My narzeczeni OO Agnieszka & Rafał chcielibyśmy serdecznie zaprosić osoby z okolic Żywca i nie tylko na uroczysty Ślub w dniu 14 września 2013 roku o godzinie 16.15 w Kościele Parafia Rzymsko Katolickiej pod wezwaniem św. Maksymiliana Marii Kolbe w Ciścu pomiędzy Milówką, a Węgierską Górką http://parafia.cisiec.eu/kontakt.html Zbiórka dla nowych znajomych :) Afrykańczyków po mszy ok 17.05 z prośbą o trochę hałasu i zarazem propozycją wyprawy za czerwonym Buickiem z 54 r.) do miejsca imprezy. http://www.kocierz.pl/ tam można dobrze zjeść ale sama droga w nasze piękne góry rekompensuje udział, a dla odważnych co przyjadą w ramach podziękowań obiecuję dobre trunki :) Rafał i Aga |
.........
|
Mam różową aficę twin, wynajmę taniej niż Buicka z 54 r. choć tanio nie będzie. :). ( muszę pomalować :))
Proszę cię, nie to forum nie ten klimat. rozumiem, że to marzenie twojego życia "ślub" ale nie rób sobie jaj. Chyba że za flaszkę ktoś pojedzie zrobić show :). Oczywiście mogę się mylić co do Twoich przesłanek, jeśli tak to mnie popraw. Pozdrawiam |
o ja pierdole "z propozycją wyprawy za czerwonym Buickiem"
|
w sumie to wydaje mi sie ze jestesmy w stane sprostac zadaniu
tylko nie wiem czy 15 ma juz byc rozwod Poka zdjecie Agi to moze wpadnie ktos albo tesciowej |
Ze spuszczoną głową powoli.. za czerwonym Buickiem do małżeńskiej niewoli.
A kiedy dzieci się urodzą i grzechotkami załomocą. Posmutnieje na lat wiele. Gdy się obudzi nagle. Wstanie i powie. Wolność ! Jej mi trzeba!! Brodę swą siwą na kark zarzuci, i pojedzie. Już nie wróci. Przepraszam W.Broniewskiego. Pozdrawiam i szczęścia życzę. |
Nie wiem o co wam chodzi. Gościu się hajta i zaprasza na ślub. Było już takich tu kilku i jakoś było git. A że chce jechać błigiem to niech jedzie, może narzeczona chce. Się przypieprzacie nie wiadomo o co.
Pogratulować Rafał i szczęścia życzyć bo będzie go trzeba a i dziatwy mnogość również bo to radość. |
Oby nie bylo tak że jak Szparag będzie się żenił to nikt nie będzie chciał przyjechać :D
|
@rafalknotek
Wszystkiego naj chłopie - od tego powinny zaczynać sie wszystkie posty ;) Na prawdę szczere życzenia samego szczęścia i zdrowia - resztę sobie kupisz :) Ja niestety nie przyjadę, ale jak będzie okazja chętnie poznam Ciebie i szanowną małżonkę. pozdro |
Sto lat Sto lat!!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:46. |