![]() |
wyższa owiewka do drz
Polecacie coś ciekawego i przede wszystkim dostępnego ? Kilka tygodni temu widziałem na allegro ale już nie mogę znaleźć.
Widziałem też fotki drz z zamontowana szybką ale odpowiedniej szyby też nie widzę w ofercie żadnego sklepu... a na dłuższych prostych zimno. Szyba i deflektor Afryki mnie rozpuściły :) |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
'plastbike' ! a ja wpisywałem w wyszukiwarkę: 'plastikbike' , 'plasticbike' , 'owiewka rally' ... etc. no po prostu internetowa gapa ze mnie :)
Blazmir , bardzo chętnie przymierze, nawet jutro jeśli to możliwe |
hej, gdzie można kupić taki plastik ? Na pewno wypróbuję :)
http://www.youtube.com/watch?v=vbtnlF4XGso |
Cytat:
Ja mam założoną ta owiewkę od firmy PLASTBIKE na swojej dr 650 se i powiem że jest ok - spełnia swoje zadanie Pozdr Rafał |
5 Załącznik(ów)
Hej,
śmigam z owiewką z filmu powyżej od kilku tygodni ( 4 jazdy po 5-6 godzin ) . Na razie przykleiłem na taśmę dwustronnie klejącą ale docelowo myślę o rzepie żeby można było szybko zdjąć. Tyle,że mimo kilku gleb, przedzierania się przez krzaki itp. ta taśma nie chce puścić :) Na długich prostych jest cieplutko, komfortowo i cichutko ..... prawie jak na Afri :) Na przed ostatnim foto wersja próbna tekturowa. Materiał można dostac w sklepach/hurtowniach zaopatrujących firmy budujące reklamy,szyldy itp. Ja dostałem kawałek od znajomego, nie wiem co to dokładnie jest |
Everybike, zdradź mi cóż to za tworzywo jest, jak znaleźć w sklepie i jak to uformować do drzty? Filmik widziałam, i spoko to wygląda ale dalej nie ogarniam co mam kupić itd.
Muszę działać bo mi tatko szybę jak w czoperku chce montować :D Wyklikano z Tapatalk |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:20. |