![]() |
Koszulki na X RAJD PODLASKI
Tradycyjnie: zapisy na koszuli rajdowe z nr 10.
Kolory: czarny lub niebieski (chabrowy). Rozmiary męskie S-XXXL i damskie S-XL Koszt 25 PLN 1. Jendrus - męska M niebieska |
2.lazyjack-L ( niebieska )
|
1. Jendrus - męska M niebieska
2.lazyjack-L ( niebieska ) 3.siejko -męska L niebieska |
2.lazyjack-L ( niebieska ) 3. BABA - damska S - 2x niebieska |
Cytat:
|
storm- L czarna męska.
|
poprawiłam
1. Jendrus - męska M niebieska 2.lazyjack-L ( niebieska ) 3.siejko -męska L niebieska 4. BABA - damska S - 2x niebieska 5. mareksz007- niebieska L-ka męska 6. storm- L czarna męska. |
2.lazyjack-L ( niebieska ) 3.siejko -męska L niebieska 4. BABA - damska S - 2x niebieska 5. mareksz007- niebieska L-ka męska 6. storm- L czarna męska. 7. matjas - L niebieska mięska ja wię, że musiałby się zdarzyć jaki¶ cud, żebym mógł przyjechać niestety ale koszulkę i tak chcę. wiela złociszy taka przyjemno¶ć? m |
2.lazyjack-L ( niebieska ) 3.siejko -męska L niebieska 4. BABA - damska S - 2x niebieska 5. mareksz007- niebieska L-ka męska 6. storm- L czarna męska. 7. matjas - L niebieska mięska 8. Gawron - XXXL + XL + M - niebieskie meskie |
2.lazyjack-L ( niebieska ) 3.siejko -męska L niebieska 4. BABA - damska S - 2x niebieska 5. mareksz007- niebieska L-ka męska 6. storm- L czarna męska. 7. matjas - L niebieska mięska 8. Gawron - XXXL + XL + M - niebieskie meskie 8. Siwy - męskie L - czarne |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:18. |