![]() |
Podnozki
3 Załącznik(ów)
Znalazlem chlopaka w Czeskiej Republice, ktory za 70E ( z wysylka) robi takie ladne podnozki ze stali nierdzewnej!!!
Podnozki wygladaj tak w wersji standardowej: Załącznik 42846 Załącznik 42847 Sa zaprojektowane z glowa i wykonane solidnie. Podnozki wygladaja tak w wersji standardowej,(dla porownania z orginalnymi) nie wydaje mnie sie,ze musza byc dokladnie takie same jak OEMy. Roznica w dlugosci to 10mm mniej niz lewy. Prawy jest praktycznie tej samej dlugosci. Załącznik 43384 Gwarancja przewidziana!!! Z producentem nie jestem skoligacony w zaden sposób. |
A obniżone też struga?
|
Nie wiem, trzeba by bylo mu projekt podeslac i pewnie by zrobil
|
Jeżeli zrobił by obniżone o kilka cm w jakiejś rozsądnej cenie to byłby strzał w 10-tke :D
|
Znajdz projekt i zamawiamy, chlopak jest solidny, cena konkurencyjna.
|
Ale czy robi niesymetrycznie czy symetrycznie? Bo jak obie sztuki takie same wymiary maja to dupnie sie bedzie stalo. Zapytaj, obadaj, ofotografuj i zapodaj. Mnie sie podoba (z fotek) ta pepicka robota. Knedle i piwo tez maja dobre.
|
Cytat:
Jesli sa znacznie wieksze ( dluzsze niz orginaly) to jeden penis za przeproszeniem. Ale pytanie zadam, a co kto pyta znajduje droge za trzecim razem :D PS: knedle dobre? lagerow nie lubie |
Cytat:
Od XRy sa symetryczne i gdybys mi nie powiedzial to nawet na to bym uwagi nie zwrocil... Jechales ostatnio na mej Afri i tez nic na ten temat nie wspomniales... Wg mnie nie robi roznicy te kilkanascie mm... P.S. Ty mi lepiej daj wycene na szpeje o ktore sie pytalem u Nas w dziale bo klocki mi sie koncza...! |
podnozki
Cytat:
jak obnizone , jak bedziesz biegi zmienial ? |
Łematkobosko....!!!!
Ile to waży? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:42. |