![]() |
Niech będzie że wyprawa
30 lat o tym marzyłem, 30 lat !<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
I w końcu marzenie się spełniło!<o:p></o:p> <o:p></o:p> Mój syn i ja na Afryce a mój brat na bmw coś tam 800 coś tam, spotkaliśmy się w Alpach we Francji.<o:p></o:p> O Alpach wiele zostało napisane i opowiedziane dlatego nie będę nic pisał.<o:p></o:p> Jest za to film z „wyprawy” krótki ale bardzo sympatyczny. Dużo pracy włożyliśmy w jego wykonanie a zwłaszcza brat, który męczył bułę montowaniem kamery, mocowaniem kamery, przykręcaniem kamery, ustawianiem kamery, filmowaniem , zgrywaniem, kopiowaniem, ładowaniem i który dokonał pracochłonnego montażu.<o:p></o:p> <o:p></o:p> To był pierwszy mały krok.<o:p></o:p> http://www.youtube.com/watch?v=JoMyNuLk7_M fajnie się ogląda z muzyką i na pełnym ekranie |
Brambi dzięki za film, wrzucam go do filmoteki, pozdro600
|
Zacny filmik Brambi, ale mnie to wygląda na zwiastun.
Czekamy na wersję pełnometrażową :) |
elegancko
|
Bardzo fajnie zrobione, ale faktycznie wygląda na zapowiedź czegoś większego. Będzie?
|
kOOOnik!
:D Ładne bardzo. |
Nie bede odkrywczy i napisze, ze filmik zajebisty a swoja droga zazdroszcze. Moze kiedys jak sie zupelnie nie zestarzeje (zdziadzieje?), to tez wybiore sie z moim "mlodym".
|
Przekaże młodemu że się podobało, może go to zmotywuje do zrobienia dłuższego filmu.
Mamy 100gb materiału heheheh. Fajnie że się podobie :) |
Też byłem we Francyi w czerwcu/lipcu (tyle że puszką) - region Alpy Rodańskie i powiem że muszę tam wrócić na dwóch kołach. A propos dwóch kółek to kolarzy tam mnogo i średnia wiekowa to powyżej 50-tki. Co ciekawe nie mogą jeździć przez tunele i wspinają się na te przepiękne przełęcze. Trza mieć krzepę.
Świetny filmik. Oglądałem go z 4-letnim synem, siedział na kolanach i wpatrywał się w monitor jak zahipnotyzowany :D:Thumbs_Up: Czekamy na wersję kinową:). |
Pieknie!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:34. |