![]() |
Dookoła Morza Czarnego - czerwiec 2014
Ave,
Wstępnie planuję trasę jak w temacie, czyli przejazd przez Ukrainę, Rosję, Gruzję, Turcję i do domu. Ew. Jak czas pozwoli, można zahaczyć o Baku w Azerbejdżanie i wybrzeże Morza Kaspijskiego. Ktoś planuje coś podobnego? Można by połączyć wyprawy, ew. podpiąłbym się do kogoś. |
wschód
Na forum Varadero masz info. o podobnym kierunku (trochę został skrócony). Ja też poważnie się zastanawiam nad wyjazdem czerwcowym właśnie tam.
|
cześć Gdybyś potrzebował informacji związanych z taką trasą to daj znać. Na przełomie sierpnia / września tego roku, objechaliśmy z kolegą 2 - ma tenerami 750 taką właśnie trasę PL-UA/RUS/GE/ARM/GE/TR/BG/RO/H/SK. - w sumie 4 tygodnie nam to zajęło Acups 609345018
|
Acups, a możesz podesłać więcej szczegółów? Posłałem Ci sms'a z adresem maila jakby co.
|
Dawaj Tu info:umowa:,dla innych też się przyda:D
|
Cześć MajQ jakbyś potrzebował pomocy w temacie wiz do Rosji i Azerbejdżanu na tą wyprawę to służę pomocą.
|
Dzięki za ofertę :) jak będzie już tak daleko to się zgłoszę w razie pytań
|
http://moto.elban.net/category/wyjazdy/gruzja-2012/ - dojechalem na kolach, ale tylko przez Turcje. Moze Ci przyda.
|
Cytat:
|
Hej, też wstępnie mamy taki plan podróży, ale nie wiem czy się uda tyle wykręcić ze względu na potrzebny na to czas - co najmniej 3 tygodnie.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:32. |