![]() |
5*4*3*2*1 Happy New Year!!!!!
6 Załącznik(ów)
Hej.
Dotyczy stanu na dzień 31.XII. poprzedniego roku oraz 2 stycznia br. Na Sylwestra motocyklem? TAK,TAK !!! I powrót też. Może niedaleko bo w sumie 370km (Bydgoszcz-Nowa Kiszewa-Bydgoszcz), ale za to tylko terenem! I to z pasażerką. A na miejscu mała i fajna agroturystyka. I paręnaście znajomych osób A samego Sylwestra spędziliśmy siedząc przy ognisku. I wszyscy tylko pytali: - Zmarzliście? Więc odpowiadaliśmy: Tylko w palce od stóp i dłoni. Bo nie ma złej pogody, są tylko źle ubrani motocykliści :) No i nie będzie zbyt dużo fotek, bo aparat odmówił posłuszeństwa:( Tylko kilka z telefonu. SEZON TRWA!!!!!!:lc8: Załącznik 45408 Załącznik 45409 Załącznik 45410 Załącznik 45411 Załącznik 45412 Załącznik 45413 POZDRAWIAM:D ps w okolicach Klonowic, Zawady 31.XII ktoś baaaardzo do Nas machał i kręcił kurtką nad głową. Jakiś pewnie baaardzo pozytywny "Ktoś" z brodą i wąsami. Być może to ktoś z naszego Forum? Pozdrawiam Go serdecznie!!! Jeśli tak, niech się ujawni plisssss!!! |
Gratuluje wytrwałości.Ode mnie jak najbardziej"I like"!
|
Ołtarzyk zajebisty :D
|
Ale czad :D
Szacuneczek MOTOMYSZA :bow: Ja bym chyba :cold: ;) |
I to jest to!!
Zakończył sezon i rozpoczął następny. Szacun na dzielni :D |
Tak się na patrze i ja bedę muśiał dzika wyprowadzić na przejaszczkę ,szacun za waszą odwagę :Thumbs_Up:
|
I to jest piękne :)
Świetny pomysł |
Latałem ze swoim psem i widziałem was w myślęcinku jak wracaliście :)
Pozdro. |
Cześć Amber.
To fakt, Ty jesteś człowiek z brodą , ale Ciebie to ja bym poznał jak bym zobaczył, ha,ha,ha :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:48. |