![]() |
5-1-7 you must be quickly, go! go! go!
1 Załącznik(ów)
Wyrywa mnie ze snu dzwonek telefonu. Magda spogląda na wyświetlacz kaprawymi oczkami i murczy:
- office… - odbiera. - Jejeje… OK - podaje mi starego samsunga i mówi: to do Ciebie. Moje oczka momentalnie łapią ostrość… - Magda, słuchaj, co oni do mnie mówią. – szepcę do mojej współlokatorki – jes? Słuchamy obie angielskiej jajecznicy słownej, Magda uchem, ja bardziej całą sobą, głównie reagując wytrzeszczem oczu. Głos Billa zawiesza się w tonie zapytania… Rzucam błagalne spojrzenie na Magdę. Bezgłośnie podpowiada mi wyrazistym ruchem warg… - jes – odpowiadam, zdając się zupełnie na mądrość Magdy. – OK, fenkju, baaj. - Magda, o co chodzi? - Zbieraj się, jedziesz do Cambridge. Wyskakuję z łóżka: spodnie, ochraniacze, kurtka, szal, krótkofalówka, komputerek mobilny [już dzwoni podając mi namiary na cel], komórka, nawigacja… wklepuję postcode i zerkam zadowolona na moją współlokatorkę… a ona śpi… w sumie jest dopiero 6. - Pa, Magda. - Powodzenia. - przebudza się - To prosta droga… 503-ką, potem wskakujesz na 406 i zaraz na M11 – mówi i odpływa. Łapię do ręki kask, rękawiczki i kluczyki… Pod domem czeka na mnie honda. Montuję nawigację i ruszam… ku przygodzie… Mój pierwszy kurs kurierski: Cambridge – Londyn. Przewóz serca ze szpitala do szpitala. Mój trzeci dzień na wyspach… Załącznik 45508 Kszzzkszkszzzyyyyyy… fajf łan sewen, gdzie jesteś? musisz się pospieszyć… kszkszyyyyy…. |
Chyba sobie Kobieto żartujesz!
Pisz!! |
Spokojnie, Karolina zapewne bada zainteresowanie tematem.
Zagaiła ..... i poszła spać |
.... i co ...... serce przeżyło? ;)
|
Czekamy w takim razie !!!!
|
Wow. Coś mi się zdaje, że będzie to najbardziej ciekawa relacja z pozdóży tej zimy, Pisz Waćpanna bo czekamy:)
|
Wow! No to dorzuciłaś do pieca! Super! Czekam na więcej.
Pozdrawiam i życzę pomyślności w pracy. Kamyk |
No Karolina - Go, go, go !!!
|
"Okej, Okej, zadzwonimy do Pana ..."
|
trzymaj lewą! no i tym razem - prawa w górę? :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:32. |