![]() |
Rajd TUKAN offrołd i nie tylko :)
Tak się porobiło, że rajd co miał być we wrześniu 2013 bedzie w maju 2014 :)
Zapraszamy na stronę rajdu , gdzie znajdziecie potrzebne informacje. A tu mały skrót: Termin: 16-17-18 maj 2014 Miejsce: Okolice Kamieńca Ząbkowickiego - Dolny Śląsk Typ rajdu: ON i OFF Wjazd parę złotych kosztuje ... Impreza jest organizowana przeze mnie w ramach działań wolontariackich Fundacji Dwa Światy. Pomagają mi aktywnie koledzy z tego Forum !!! Zapraszamy, błoto będzie, szuter też :) www.rajdtukan.pl |
:Thumbs_Up:
|
Ale namieszałeś Puntek :)
Świetny pomysł, aby w końcu wyeliminować lekkie sprzęty :D Teraz tylko mieć nadzieję, że się uda wymknąć z domu :at: Tak czy siak, :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumb s_Up::Thumbs_Up: |
Tak wjazd moto powyżej 600 ccm - po to by zawody były zawodami ;) a nie rzeźnią niewiniątek :)
Tak naprawdę brakuje czasowych odcinków specjalnych, tak by porównać swoje umiejętności vs inni kierownicy :) A to wszystko w regule "fair play" :) |
Puntek, wykluczyłeś Transalpy :), nie wiem czy świadomie, ale nie sądzę.
|
Cały świat ogranicza pojemność a tu taka niespodzianka :)
KTM 690 Wchodzi, trampek 600 nie :haha2: |
599 wejdzie - mają nie wejść 550 ale okolice 600 bliskie jak najbardziej !
|
Totalnie fajna incjatywa! Obys to rozkrecil Puntek, bo offu jak chleba nam trzeba:).
|
Wklejam oficjalny trailer naszego rajdu
Bywalcy którzy bywają na Kłodzkiej wiedzą z czym to się je :) Mimo, iż TUKAN to młodziutkie zwierzę ( ptica znaczy) to raczej słabo i lekko nie będzie :) http://youtu.be/zyNWb42JtOY wprawne oko zauważy w tym materiale część ujęć Carlosa - tak, tak się bawimy :) Część tych ujęć to trasy OSów na których będą próby czasowe (racing) część to trasa asfaltowa (adventure) ... dla każdego coś miłego :) |
Zajefajne Puntek postaram sie byc (tylko kwestia wolnego z prace):Thumbs_Up::Thumbs_Up:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:34. |