![]() |
Dziwne odgłosy.
Witam wszystkich.
Dziś po raz pierwszy w tym sezonie wyjechałem swoją Królową na przejażdżkę. Przejechałem ok 100km, w drodze powrotnej na światłach usłyszałem niepokojące stukanie w silniku po prawej stronie. Po wjeździe do garażu przysłuchałem się dokładnie i miałem wrażenie jakby szybko cykał zegarek. Słychać to tylko po prawej stronie i nie ciągle, tylko od czasu do czasu. :mur: Czy ktoś z was się z tym spotkał? Marcel |
pompa POMPA POMPA ... a może jednak nie ??
|
Od kiedy pompa jest po prawej stronie?
|
jako , że jest pośrodku , to lepiej słychać z prawej strony , przecież to logiczne :D
szczególnie jak motek stoi na bocznej ! ale to i tak wróżenie z fusów ...;) |
kosz?
|
Jak naciskasz sprzeglo i cichnie to na 100% jest to kosz tak jak kolega zauwazyl wczesniej
|
Cytat:
|
Dotknij palcem pompy (w metalową część). Jeśli cykanie zgra się z trykaniem w paluch to tak mo być.
|
Pozwole sie podpiac do tematu bo dzis rowniez odpalilem swoja afre po zimowym po stoju i czasami slychac cos dziwnego w silniku. Stawiam ze to cos ze sprzeglem bo po delikatnym wcisnieciu klamki ginie ten nieciekawy dzwiek. Ktos moze podpowie co dokladnie to moze byc i jak to zlikwidowac
|
Odpaliłem dziś kata i coś jakby ktoś śrubki nawrzucał do silnika. Warto te śrubki wyciągać?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:32. |