![]() |
Była Afra, był i Kat co dalej???
Witajcie
Mam dylemat bo nie wiem co począć. Jak w temacie była Afra był Scurviel i nie wiem co dalej. Moto fajnie by było trochę barziej On bo nie mam możliwości jazdy ostatnio w terenie. Ma dawać funn z jazdy jak 990 i to jest cecha najważniejsza. Z jednej strony myślę o nowym 1190R z drugiej chodzi mi jakaś XTZ1200 po głowie a z trzeciej może coś mniejszego?? Moto ma slużyć do codzienej jazdy czasem wypad na szuter itp. Raz w roku trochę dalej 5-10tyś km. Może podsuniecie jakiś fajny pomysł. Pozdro PS. jak nic nie wymyślę sensownego będzie 990R bo pomarańcza dała mi najlepszą frajdę z jazdy a że kawał chłopa ze mnie to i dobrze się na niej czuję :D |
Moje typy dla Ciebie to:
Triumph Explorer Triumph Tiger Moto Guzzi Stelvio Ale oczywiście i tak bedzie KAT... Sam wiesz.... |
|
|
Dubel nie kombinuj bo przekombinujesz.Przejechales sie juz 1190R?Jak nie to sie przejedz,potem zdecydujesz ;)
|
Cytat:
Powiem szczerze że boję się nią przejechać bo pierwsza jazda 990 zakończyła się kupnem i zapaścią na pomarańczowego wirusa. Pozdro |
Cytat:
GS 1200, mysle ze motocykl spelnia Twoje wymagania w 99%. A wahacze w nich nie pekaja. Nawet przy udezeniu 100km/h w drzewo. Sprawdzone osobiscie. Sent from my BB using Tapatalk |
Nie lubię marki. Myslę że będzie ociężaly po przyzwyczajeniu do kata
|
Nie kombinuj, a przede wszystkim NIE KOKIETUJ, przecież wiesz że nowy KAT jest stworzony dla Ciebie
Kiedyś pójdę Twoją drogą. |
Cytat:
Sent from my BB using Tapatalk |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:46. |