![]() |
majówka na Wołyniu
WOŁYŃ,czyli w poszukiwaniu Haly !
W imieniu miłośników szwendania się po Kresach informuję, że planowany jest wyjazd w formie rajdu turystycznego dla motocykli enduro. Uczestnictwo w rajdzie jest bezpłatne, warunkiem jest wpisanie się na listę uczestników. Miejsce wyjazdu - Wołyń na Ukrainie Ramy wyjazdu - długi weekend majowy Forma noclegów - namiot Posiłki - we własnym zakresie 1- Niezbędne jest posiadanie zielonej karty ! 2- Rekomendowany zestaw opon TKC 80 + E09 3- Osoby, które nie miały dotychczas kontaktu z jazdą po bezdrożach, wielokrotnym gubieniem drogi, a na pewno ze spaniem gdzie popadnie... proszone są o zdystansowanie się do całego wyjazdu :) ZARYS : 30.04.2014 - ŚRODA Spotykamy się na terenie PL, w Lubaczowie - gościnnie u koleżanki i kolegi z FAT 01.05.2014 - CZWARTEK - 340km Przekraczamy przejście (najbliższe) i udajemy się w okolice Bastionu Polesie (Pidluzhne, Obwód rówieński, Ukraina) - biwak. 02.05.2014 -PIĄTEK - 150km Jedziemy wzdłuż Bastionu w okolice miejscowości Sarny, następnie Moczulanka, ruiny zamku w Hubkowie - biwak nad Słuczą. 03.05.2014 - SOBOTA - 230km Docieramy w okolice Huty Pieniackiej - biwak. 04.05.2014 - NIEDZIELA Rozjeżdżamy się w kierunku zamieszkania. Jeśliwypalą nam urlopy: NIEDZIELA - PONIEDZIAŁEK 04-06.05.2014 - połoniny. WTOREK - powrót. Pozdrawiam |
Lista zamknięta
|
Dzień dobry...
Gdzie ta lista zamknięta ? |
Jestem samozwańczym atamanem, który przeprowadza selekcję!
Ps. Istnieje też możliwość ,że ataman koszowy wypierdoli mnie z wyjazdu i będę miał gówno do gadania! Tak na poważnie to żartowałem! |
Czekaj, niech no Ociec wrócą z pracy...
E, tak jakoś mi się przypomniało z dzieciństwa :) Mam parcie na pierwsze miejsce na liście, ale przecież to Sławkowi ono należne. Drugi być nie lubię, bo to jak przyznać się do przegranej. A jak nikt więcej się nie zapisze, tylko Sławek i ja, to będę ostatni... Jeszcze zaczekam :) |
Cytat:
|
piszę się- może być miejsce nr.3- nie będę się dystansował od tego wyjazdu:)
pzdr |
Cytat:
Ps. Ja myślę że Sławoj już bije zapisami Rajd Katyński. |
Proszę Mi bez takich porównań :rolleyes:
To ma być zwykła... leniwa... majówka w krzakach ..z Halą. Kto to jest Hala i co robi podpowie intuicja we właściwym momencie :) |
Myślę, że będzie to dobre miejsce, by zaśpiewać "Hej, Sokoły" :)
i nieznane zwrotki: Siostro moja Ukraino Siostro moja czarnobrewa Usiądź z nami przy ognisku Usiądź obok i zaśpiewaj, Hej!... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:03. |