![]() |
Miękki buzer
Kilka firm wypuściło na rynek "miękkie buzery". Czyli koszulki termalne z materiałowymi ochraniaczami. Czy ktoś miał z tym do czynienia? Ciekawi mnie wygoda i zapewnienie bezpieczeństwa przy takim rozwiązaniu.
|
1 Załącznik(ów)
No ja miałem do czynienia z miękkim buzerem SixSixOne
Wygodne w pytę lecz miesiąc spania w fotelu na siedząco mniej. Po niewielkiej glebie połamane żebra i trochę siniaków:D |
Też gdzieś mam taką fotkę (Puszek!)
Miękkie buzery są jak miękkie faje. |
Dzięki Panowie za odpowiedź. Myślałem o poszukaniu taniego źródła http://allegro.pl/buzer-zbroja-force...991110541.html
Co o tym myślicie? Wydaje się wygodne i przewiewne. Reklamują jako wypasione. Ale fotka Ramonezy wygląda boleśnie... ;) Wracaj szybko do zdrowia! |
Ramoneza gdy patrzę na sine miejsce, to zastanawiam się, jaka zbroja osłoniłaby Cię przed urazem... Wszystkie mają plastikowe ochraniacze na plecach i takie same dla klatki piersiowej. W obolałym miejscu mają wszystkie jedynie pas nerkowy.
|
Cytat:
|
miałem takie ochraniacze forcefielda w dłoni, gdybym miał kapitał to bym się nie zastanawiał !
z wierzchu plastik, a od strony ciała ochraniacz coś jak sastec |
Mam Leatt 3df airfit
Zadowolony, w sumie. Ale obojczyk mam wybity. Nie pelen, ze z innym buzerem nie dostalem bym tej trawmy, w tych warunkach. Latam po offach na XR650L. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:47. |