![]() |
Zajebiaszczo!
Gdzie Ty ten stolik i krzesełko wpakowałeś?do kufra? |
Mnie sie podoba, gdzie spaliscie namiot czy pension. Ile dni ile km i jaki budzet?
|
No Rudolf. Tylko pozazdrościć. Ten stolik alu to pewnie z pakietu travel hondy?
|
Hi , odpowiadam na pytania;
1.Stolik i krzeslo mam zawsze na tylnym siedzeniu (widac na zdieciach),na Varadero byl ten sam, jest to bardzo male i tanie zakupione w Louisie. 2.Spanie bylo tylko pod namiotem ,ceny kampingow to :od 8 euro do 15 za osobe +namiot+ motor. jedzonko tylko swoje i butla gazowa :D. 3. Promy sa naprawde tanie ,przejazd promem jest tanszy niz motorem .(za te same km) /najlepiej kupic przed wyjazdem w internecie/ 4.Paliwo niestety w itali drogie, okolo 1.80 euro za litr 5.uwaga w szwajcari za kazde przekroczenie predkosci zara sie placi mandat ..zaplacilem za 11km 100 euro. 6.Ciekawostka; w markietach na Sardyni jest zawsze polskie piwo Lomza . na koniec: sardynia a szczegolnie korsyka to raj dla motocyklistow sa tam same zakrety , duzo gor, super plaze....warto warto ! ps: w planie Sycylia |
Fajny wyjazd,naprawde.Juz sie ktorys raz z rzedu szykuje,zeby tam pojechac i ciagle cos wypada.A jak jestes zadowolony z Hondy?
|
I wreszcie się udało. Jutro wracam z Korsyki na ląd. Tydzień wystarczy żeby się wyszaleć i połknąć bakcyla zakrętów. Była ich tu niezliczona ilosc.Pogoda dopisała , non stop słońce i ciepło. Zachęcam wszystkich do przyjazdu tutaj :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:
|
Mnie zachęciłeś :D
|
Teraz kupie ci moto, a za rok tam Cię wyślę :D
|
A möwili ,ze Niemce to chytre
_Up::D Ps.Widzialem kilka Twoich zdjec -:Thumbs_Up: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:24. |