![]() |
Maroko po taniości czyli moto na przyczepie. Szukamy chętnych
Chcemy do Maroka. W lipcu.
Aby nie wydawać pieniędzy na dojazdy pakujemy motocykle na przyczepę i zrzucamy tuż przed promem do Afryki. Jest już nas dwójka, szukamy kolejnych dwóch osób. W czwórkę licząc z górką wyjdzie około 1000 zł na łebka za transport w te i na zad pod same Maroko. W samym Maroko wszystko do uzgodnienia. Jesteśmy elastyczni... Termin: lipiec / dwa lub trzy tygodnie. Chętni od razu dzwonią: 697 305 140 mmax z forum trampkowego pozdro |
Maroko w lipcu- dobrze to przemysleliscie?
W gorach bedzie cieplo- na pustyni nie do wytrzymania. przy jezdzie offem nie nadazycie nalewac wody do camelbackow :) |
2 tys... to wielce tanio... chyba się.nie zmieścicie w tym planie... swego czasu liczyłem
na 4 osoby wychodziło coś ok 3 tys.. uwzględniłeś, koszta promu i autostrad..? |
Właśnie, też mi coś nie gra. Już nie pamiętam co mi wyszło z wyliczeń, ale mkor (relacja na adv)podał mi podobną kwotę na os.:
caravella 1,9 tdi spalanie około 10l/100km W sumie ok. 1600 euro za paliwo, opłaty autostrady Francja i Hiszpania. I to kwota tylko pod prom, czyli dojdzie jeszcze kilka stówek. |
Napisał, że 1000zł na łebka, więc licząc tak jak mnie uczyli 1000zł x 4= 4000zł. Czyli tysiak zapasu względem tego co ex1 napisał ;)
|
Moze nie jasno napisałem... dla wszystkich. Na osobe, przy składzie 4 osobowym, 1000 zł z górką.
|
nie chcecie przełożyć na październik ;)?
Będę obserwował pomysł mam podobny. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:27. |