![]() |
AT Hungary Balaton-Magyar lengel ket jobarat egyutt harcol, sissza borat:)
Tibor zaprasza, na powtórkę z rozrywki:
1-3 maj 2009, Balaton Szczegóły poda w tym wątku kontakt: kallai.tibor@gmail.com |
Ktoś z okolic Krakowa - Katowic się wybiera ?
Pozdro cheniek |
Być może cinas z żoną się wybiorą,made in Pszczyna
|
no :hello:
witam ziomala koniecznie musimy się jeszcze zgadać. pozdro cheniek |
Bajrasz jak tam w tym temacie mają się sprawy. Termin tuż a ty nic. A pojechało by się braci w recesji wesprzeć i pocieszyć.
Pozdro |
Ja wpisuję wstępnie do kalendarza!
|
Cytat:
przecież wiadomo że wszyscy jedziemy jak w zeszłym roku i o czym tu pisać, miejsce i termin podane to co kasę mam Ci jeszcze na paliwo wysłać, a ty w ogóle masz czym jechać ?? |
No nareszcie coś się w temacie ruszyło, bo myślałem, że Madziarzy odwołali imprezę:)
|
No może i ruszyło ale pytanie naiwne mam bo w Magyarorszag jest jezioro Balaton i wiocha Balaton koło Miskolc :Sarcastic:.
|
A cie ta VESPA w oczy kole, a w oczy kole. chciało się przejechać pożądnym sprzęciorkiem a Pan MECENAS nie dał, to już będzie pisać i mącić i na forum publicznem plotkowć a wzieła by się osoba za robote i te motory co to BABOWO/WASILCZUKOWĄ przyczepą po okolicy zbiera ponaprawiało, to nie, osoba będzie pierdołami się zajmowała itp., itd..
A jak pożadne ludzie takie jak Piotry z Kobiurów piszą że w końcu coś, czy tam ktoś w temacie coś ten tego ten mąci i pyta bo On myślał że madziary odwołały to też osoba IZI nie widzi nic pozytywnego. No i by normalnie powiedział kiedy zbiórka, gdzie o której i te obiecane pieniądze na paliwo i dobre jedzenie żeby nie zapomniał zabrać no. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:33. |