![]() |
drugie zaproszenie w Beskid Niski 11-20 lipca
w zeszłym roku tak mi się spodobało, że powtarzam zabawę ;)
w tych dniach będę bazowym w chacie SKPB Lublin i na przyległym polu namiotowym w Zawadce Rymanowskiej obok Dukli. zapraszam w odwiedziny, na kawę/herbatę/wodę/ognicho/nocleg(i). koszt noclegu w zeszłym roku: chata 6 pelenów, pole 3 peleny; w tym zapewne podobnie będę tam tak trochę w pracy więc na nic się nie umawiam. mój czas wolny uzależniony jest od ilości gości. zazwyczaj liczą się w sztukach ;) ale potrafi zjechać KIK w ...dzieścia bachorów i jest masakra. mnie omijali do tej pory :D warunki raczej spartańskie: sienniki, studnia, sławojka. jest prąd i gaz z butli, jest piec w kuchni. prawie nie ma zasięgu komórek, pojawia się i znika. jest spartański prysznic - z ciepłą wodą przy dużym nasłonecznieniu ;) zawsze można zażyć kąpieli w pobliskiej Jasiołce. więcej o chacie http://skpb.lublin.pl/zawadka.htm w okolicy dość dzikie i urokliwe tereny Niskiego, można wejść sobie na Cergową, Piotrusia, odwiedzić pustelnię św. Jana z Dukli, skoczyć na Słowację - 10km. w tamtym roku wielką radość sprawiały mi Wasze odwiedziny, niektórzy nawet wracali :D |
Cytat:
przywiozę swój prąd w butli też :D:D:D:D m |
nie chcę zapeszać, ale jest szansa, że i ja się zjawię :D:D:D:D:D
|
Ano :D
|
kiedy?
|
Cytat:
:D te komputer! - przeczytaj jeszcze raz - uważnie. :Thumbs_Up: |
ale ja dziewczyn pytam ;)
|
To moze i ja sie przyturlam? ;) :D
|
Rumpel 11.07, ale może juz wcześniej będziem gdzies w pobliżu. Szykuje się szatański plan :D
|
czekam na rozwój sytuacji
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:34. |