![]() |
2,5 tkm -Północna Italia: Dolomity, Apeniny,dolina Padu, Liguria, Toskania
16-28 wrzesień 2008, ja i Dzik
http://picasaweb.google.pl/jaras60/ItaliaWrzesie08# |
Fajne fotki, akurat na zimowe wieczory:)
|
Ciekawe na czym mniej tylek bolal - AT czy KTM :)?
|
Toskania Toskania!!!!:rules::rules:
Byłem niestety nie na moto ale miood było. Fotki super :drif: |
Cytat:
|
Pięknie, pięknie, w Dolomity zawsze warto pojechać. Dolin i przełęczy tyle, że wystarczy na kilka wypadów. Chociaż wrzesień to już raczej chłodnawo no i dzień krótki.
Oponki, jak zauważyłem, to Metzeler 3 Sahara - powiedz, jak się spisywały na asfalcie i w winklach? |
no, na mokrym- to chyba tylko anakee trzymają ...ale w soomie nie narzekam /nie miałem deszczu po drodze:)ale zdarzały się górskie mgły/- a na suchym, na winklach zamykałem gumę- trzymały naprawdę dobrze, poza tym , że szybko bieżnik schodzi:):)
|
Jarek, a jak Ci sie jezdzi z tak wysoko umieszczonymi kuframi..? I tak przesunietymi na tyl..
|
kufry są umieszczone tak jak "każe" producent tychże i stelaży, czyli H&B- dzięki takiemu mocowaniu nie musisz nic robić z wydechem, niestety srodek ciężkości wędruje trochę wyżej, ale ja sie przyzwyczaiłem:)- co prawda zawsze jak z Młodym wyjeżdżam, to afri jest traktowana jak "osiołek" bo jego KTM ma cienkie możliwości mocowania bagażu....stąd też niestety on zawsze sporo przede mną daje(ale tylko na serpentynach, bo na prostej ...afri szybsza i tyle..:):),- muszę jeszcze coś wykombinować z mocowaniem Top case'a bo w tych 07 strasznie "lata"- wszyscy co maja 07 wiedzą o czym piszę...04 tego nie mają...
|
Jarku nic dziwnego że wymiekałeś na winklach, Dzika KTM był ubrany w specyfikacji supermoto, a na to nie ma mocnych:umowa:
ps.Byłem świadkiem na torze supermoto w Radomiu jak KTM SM zmierzył się z klasycznym ścigaczem, nie pamiętam marki (oczywiście bez odcinka terenowego). Ścig nie ma szans na krótkich, ciasnych, następujących po sobie zakrętach.:mur: Choć na torze w Poznaniu ta proporcja pewno by była odwrotna |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12. |