![]() |
Moto - Bałkany 2014
Witam,
Zapraszam do obejrzenia relacji z mojej tegorocznej wyprawy po bałkanach Miłego oglądania !!! |
Choć motorek to nie królowa to klimat iście Czarnuchowy. Dobra muzyka dużo akcji przykuwa uwagę. Trzeba przyznać, że Twoja druga Ładniejsza połowa :D wyprawy ma smykałkę do wyłapywania ciekawych widoków i miejsc. Fajnym pomysłem były flagi i wstawki z nazwami miejsc:Thumbs_Up: Ogólnie Bałkany w pigułce świetnie pokazane BRAWO.
|
no motorek ewidentnie do wymiany... w Rumuni wladowalem się w park narodowy, 40 km szutrem i kamieniolami jechałem.Myślałem że hornet tego nie wytrzyma...
Z tego co widziałem to Albanii też trochę liznalem... niestety na takiej oponie nieźle dupskiem rzuca na kamieniach... |
Manier, jakbys czytal czesciej to forum i inne ADV tobys sie dowiedzial ze masz zly motocykl, zle opony i wogole nie da rady...
I pojechales bo o tym nie widziales :D Filmik git, czesciej lap za kamere |
na przyszły sezon będzie już zmieniony... planuje wrócić do Grecji i tam zjechać trochę z asfaltu...
|
Eee, na tamte kierunki maszyna w sam raz. Ładną pogodę mieliście jadąc przez Durmitor:)
|
fajny film. nuta jeszcze lepsza:Thumbs_Up:
|
no ogólnie pogodę mieliśmy super... raz popadało i to w Grecji...
Przegladam sobie teraz filmy na youtube z wypraw bardziej offroadowych i troche żal du... ściska :) Najbardziej z wyprawy zaskoczyła mnie jakość dróg w Albani. Wszyscy tak straszyli a wcale takiej tragedii nie było.. (gorzej było tylko wtedy kiedy na własne życzenie zjechałem z głowniejszych tras). To już Rumunia dla mnie była bardziej dramatyczna jeżeli chodzi o nawierzchnie. |
film fajny i pouczający bo widzę, że na następną wyprawę odpowiedni sprzęt juz jest :)
Też kiedyś pojechałem do Rumunii hornetem900. Wszystko bylo fajnie, nawet Transalpine w budowie (przystąpili do psucia drogi), w deszczu i błocie po kostki przebrnąłem ale w okolicach Maramureszu zrozumialem, że na dziurawy asfalt potrzebny jest zaaaawias i tak nabyłem ciocię afrę. W Maroku zrozumialem, że na piach fajny byłby jakis taki jakby lżejszy...i pojawiła się WRka. Samochód w garażu już nie parkuje... :) |
:Thumbs_Up: przekrojowo i sympatycznie
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:59. |