![]() |
Albania 2015
Witam razem z Żonką planujemy Albanię w terminie 6.06 do 27.06 czy jest ktoś chętny , jedziemy jednym motkiem więc jazda raczej spokojna , preferencje noclegowe namiot i hotele 1000gwiazd , drogi wszelkiego rodzaju:lc8: , motek Trampencjusz 600 czyli osiołek objuczony na maksa :at:
|
My się wybieramy w podobnej konfiguracji i preferencjach, ale niestety we wrześniu. Choćbyśmy chcieli to na czerwiec się nie przestawimy.
Powodzenia! |
z kumplem mamy chęć tam pojechać, ale niestety ruszamy 15.06 ....
|
Nasza ekipa mocno hard offowa ;) wybiera sie koniec września początek pażdziernika w tamte rejony.
|
Ja z ekipką lecimy 29.05-07.06 ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cześć Delfin. Chciałem jechać sam do Albani nieco wcześniej, po połowie maja, ale mogę zmienić plany i ruszyć z wami - do wakacji mogę jechać właściwie w każdym terminie. Napisz proszę coś o trasie którą chcecie jechać - co chcecie zobaczyć. Spanie pod namiotami, gotowanie itp jak najbardziej mi pasuje, nie radze sobie jednak z szybką jazdą - jestem początkującym mimo wieku motocyklistą (moto od 4 lat, ale najdłuższy wyjazd to 2kkm). Jeżeli to wam nie będzie przeszkadzać to możemy się zgadać. Pozdrawiam Arek.
|
Hej,
Jedziemy zrobić pętle po Albanii od 02.06 do 13.06. Może się uda spotkać przy ognisku... PZDR Qter |
Wyjazd skoro świt 16-go czerwca więc w Albanii najpewniej kole 19-go /po drodze chcemy pokręcić się po Durmitorze/. Planujemy wjazd od Gusinje a potem Theth, Koman pewnie Ohrid z przyległościami i z trzy dni na leżakowanie koło Butrintit-Saranda. Droga powrotna bliżej nieznana choć myślimy o Macedoni-Serbi-Rumuni ale bez napinki. Lecimy autem w cztery osoby bez sprzętu, planów i rezerwacji czyli gdzie oczy poniosą i co przy rakiji do głowy wpadnie. Głównie celuje w góry i najgorsze drogi ale drogi. Gdyby ktoś coś potrzebował albo nie miał z kim wypić to niech patrzy za Disco II na podkarpackich blachach. Nie wiem ile tam będziemy ale pewnie w samej AL z 7-9 dni.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:43. |