![]() |
Amortyzator skrętu
Czy ma ktoś doświadczenie jaki będzie dobry pod AT?
Wiele osób co dzidują mówią mi o tym wynalazku a przez ten tydzień przynajmniej 5 osób niezależnych i niespokrewnionych ze sobą mówiły mi właśnie o tym amorku. Także jestem zdecydowany zakupić takowy tylko pytanie który, czym się kierować itp ... |
naprowadzę Cie: scotts performance steering stabilizer
|
Podos, firm robiących amorki znam wiele, może źle sprecyzowałem pytanie, chodzi mi o SPRAWDZONE czyli tym samym założone amorki skrętu.
Za 250€ mogę mieć rocznego Öhlinsa, ale od cbr xx 1100 i nie wiem czy to będzie dokładnie to co chcę osiągnąć. Scotta oglądam właśnie, ciekawe rozwiązanie ma :) |
to bedzie dokladnie to co potzebujesz,
amory sie nie różnią niczym - tylko uchwytem. Badalem temat pół zeszłej zimy. I mi wyszlo, ze to jest najlepsze. Mial taki w tym roku Max w ktm 990. On byl wniebowziety. ja przejechalem sie pare km, to nic nie moge powiedziec. Mozesz byc prekursorem :) |
Adagiio ma założony też, muszę jego podpytać.
Ceny nowych widzę nie zabijają więc chyba w nówkę wejdę :) Podos :beer2: |
ohlins kupil patent od scotts (USA) i trzepie to samo pod swoim brandem. Mam nadzieje ze rozmawiamy o tym samym, bo mnie ceny zabijają.
http://scottsonline.com/photos/main.php?ID=154 |
Tak przy okazji to mam pytanie: czy montowanie amortyzatora skrętu w Afryce ma sens ? A może to jest tylko kolejny gadżet lub sztuka dla sztuki ?:confused:
|
to tak jak z tym azotem do kół :hehehe:
|
ma bo ci kiery niechce wyrwać z rak :)
|
bardzo dobry patent, ujeżdżałem to w LC8 i 450. Szczególnie na piachach i przy dużych prędkościach nieźle daje radę. Ma tłumienie regulowane i kąt przy jakim występuje. W afryce jeszcze nie widziałem osobiście tylko słyszałem, no i do codziennych dojazdów do pracy to w ogóle się nie nadaje:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:43. |