![]() |
ankieta na szybko
czy według was scottoil powinien mieć wyłącznik np na off
czy nie wymagacie takiego udogodnienia czyli działa cały czas podczas włączonego silnika |
Cytat:
|
ale ja się pytam czy chcesz :) a ni jak jest :)
scott jest zły bo wymaga oryginalnego oleju (jak wiesz drogiego) potrafi się sam rozregulować ,zawór sie zużywa i trzeba go regenerować, pozatym jako nowe uzradzenie jest drogie bedzie tansze i lepsze tylko mi powiedzcie czy mam taki pstryk dokładąc czy nie ja z w off tylko zwiekszam dawke oliwy na łacuch i dzida olej myje łacuch doskonale tak wiec po 6000 km musze podcignac łacuch o jeden zabek cóz z takim pstrykiem bedzie troszke drożej bo roboty wiecej troche przytemu |
A kiedy będzie dostępny?
|
myślę ze do miesiąca pierwsza partia :) będę informował na bieżąco :)
na petencie śmigałem sam działa bez żadnych problemów :) będzie zestaw dedykowany do afri jeśli bozia pozwoli to pod każdy typ a jeśli nie to bynajmniej pod wachacz afrykanski :) |
Cytat:
powodzenia PS: powinna mieć ten pstryk. Kto chce smarować lańcuch na piasku??? |
Cytat:
ale zwiększam dawkę i to niemal 5 krotnie |
a ja zakrecam, bo tak przeczytalem w madrej ksiazce. Ale nie sluchajcie gosćia co zebatki odwrotnie zakłada. :haha2:
|
Podos, masz w ryj... Czarnuch chce nam pomóc a Ty go zniechęcasz..I jeszcze raz...:oldman:
|
Cytat:
musiał byś go oblewać olejem żeby się czyścił, na piachu scott off i żadnej innej opcji :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:26. |