![]() |
Africa Twin World Tour
Po kilku podróżach bliższych i dalszych jedziemy na naszych ukochanych Afrykach jak najdalej się uda. Co roku odjeżdżamy i zostawiamy motocykle do następnego wyjazdu...
W zeszłym roku z Polski przez Bałkany, Turcję do Gruzji gdzie motocykle czekają na tegoroczny wyjazd. W tym roku planujemy jechać przez Rosję, Uzbekistan, Tadżykistan do Kirgistanu gdzie zostawimy ukochane na kolejny rok..., zapraszam do powstającej relacji.. https://www.facebook.com/africatwinworldtour |
No nie , następny fejs-zbukowiec ..... Powoli czuję się wykluczony . Skrobnij jakąś relacją po powrocie na FAT . Wszak to dział relacji , a nie reklamy .
BEZPIECZNEJ drogi :at: |
Napiszemy, obiecuję!
Hmm, co do fb to nie jestem jego wielki zwolennikiem natomiast bardzo ułatwia kontakt w przypadku gdy druga osoba jest z innego kraju lub daleko po prostu.. a w takim jak ten to spotkani ludzie po drodze mają szansę też zobaczyć co i jak dalej z nami.. Pozdrawiam i do zobaczenia gdzieś na drodze |
Niech wam Afri dobrze jedzie...Powodzenia.
|
I To Was chłopaki spotkalismy w sierpniu w zeszłym roku nad jeziorem Szkoderskim. To Wy Panowie i wasz pomysł zaszczepił mi bakcyla i to dzięki Wam od ok. miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem AT.
Dostałem wlepę od Was. Może przypominasz sobie czwórkę młodych ludzi w camperku jak wieczorem podbiliscie po ogień ( chyba ) Panowie.... Powodzenia Wam życzę i dzięki WIEKIE za wszczepienie tego pięknego klimatu. Thx Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka |
Widziałem waszą wlepę na przejściu granicznym Turcja/Gruzja wczoraj :)
|
Heh, ale ten Świat mały... My też Was spotkaliśmy, w Gruzji (LC, para z dwójką małych dzieci). Waszą naklejkę mam nad biurkiem :)
Szerokości! |
Zajebisty pomysł. Może trochę szczegółów zdradzicie. Napisałem do was na FB. Pozdrawiam
|
Świetny pomysł!
Like it! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:26. |