![]() |
anake na 4-5 tys
2 Załącznik(ów)
yo
przygotowuje koledze afre przed wyjazdem do albanii. w planach 4-5 tys km w tym szutry. na tyle ma zalozone anake jak na fotce. zuzycie na moj rozum z 30%. wypowiedzcie sie kumotrowie czy ta guma obleci ta wycieczke czy dla spokoju zalozyc cos nowego? nie wiem jak szybko w cieplym kilmacie i na szutrach taki anak schodzi. |
Wolałbym jaką dziewiątke mitasową.Ewentualnie zero siedem(na felge,nie na głowę ;) )
Yugoslavia! |
Spokojnie da radę...Anake schodzi dużo wolniej niż kostka.
|
Słaby ten Michałek. Jeśli to 130/80 17 to mogę podesłać w prezencie trochę lepszego Turance.
|
Takim czymś po szutrach będzie zabawnie :) albo nie bedzie zabawy tylko strach :)
|
Kiedy kolega chce jechać? Bo we wrześniu już nie będzie tak gorąco, jak wjadą w góry to już w ogóle. Z tą oponą to w sumie do właściciela pytanie czy się czuje na siłach te szutry pojechać na anaku i ile tych szutrów będzie.
Moim zdaniem: jak będzie sucho to na luzie, jak mokro to też da radę, ale lepsze coś z deko luźniejszą kostką np K60 (nie musi być nowy). |
Jak napisał Bicio, jak będzie sucho, to na Albanię i szutry Anakee wystarczy.
Potwierdzone własnym doświadczeniem. ;) |
ja bym założył jednak zerosiudeme mitasa (lekko ponad dwie stówy) i miał święty spokój .
|
Tylko ,że on z przodu też pewnie ma anaka...Wtedy by pasowało i do przodu kostkę założyć. a to już 400 plus zamiana.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |