![]() |
Zakonczenie sezonu w Lubuskim
Witajcie Trole bagniste :D:D:D ( jak Brunetka powiedziała by ;) )
rok temu zrobiliśmy takie zakończenie sezonu na MRU w Boryszynie ( dokladnie to WYSOKA ) i wszystkim się spodobało wiec i w tym roku jest taki pomysł by takie zakończenie pozostawić w kalendarzu FAT co wy na to ??? kto się w tym roku na to pisze ??? termin to 16/17/18 października ( jedyny w sumie termin ;) ) zapraszam więc do wpisywania się na liście UWAGA UWAGA UWAGA NASTĄPIŁY ZMIANY CO DO LOKALIZACJI ZLOTU patrz na strone 13 |
7 Załącznik(ów)
tak wyglądało rok temu :D:D:D
. |
Ja bym się.na jakąś jazdę zapisał chętnie... będzie jazda..? :D
|
1 Fabrizio13
2 Aniela ( Gilera Arizona ) :D:D:D 3. zaczekaj wytapatalkowano |
Pewnie ze będzie jazda jak by nie inaczej ;) nie długo zapodam szczegóły mam zamiar was rozdzielić na dwa grupy turystyka i offroad extreme :D:D:D Zaprowadzę was tam gdzie była robiona fotka co mam na profilu :umowa:
|
znam to miejsce! :D
w takim razie się.zapisuję.. i spróbuję.sciągnąć ze sobą liczniejszą grupę Pomarańczowych troli :D |
1 Fabrizio13
2 Aniela ( Gilera Arizona ) 3. zaczekaj 4. Ex1 (Offroad extreme proszę) |
1 Fabrizio13
2 Aniela ( Gilera Arizona ) 3. zaczekaj 4. Ex1 (Offroad extreme proszę) 5. Kosmal |
1 Fabrizio13
2 Aniela ( Gilera Arizona ) 3. zaczekaj 4. Ex1 (Offroad extreme proszę) 5. Kosmal 6.f4u |
1 Fabrizio13
2 Aniela ( Gilera Arizona ) 3. zaczekaj 4. Ex1 (Offroad extreme proszę) 5. Kosmal 6. f4u 7. Volks (jak będę w PL w tym terminie to sie pisze!) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:22. |