![]() |
POMOCY Problem z odpaleniem RD04
Proszę o info na 609758089
Szlak mnie trafia w tym sezonie. Z dnia na dzień odpala "cyk" i gra a gdy stoi 2 tygodnie to kręcę go aż bateria pada i gówno :( POMOCY |
może to pomoże?
http://faq.africatwin.com.pl/index.p...82ugim_postoju |
możesz też po prostu zewrzeć styki na przekaźniku pompy - niech popracuje trochę zanim zakręcisz rozrusznikiem. Gaźniki wypełnią się paliwem i włala.
|
Cos jest nie tak. Afra ma palic od dotkniecia w nocy o polnocy. Zwieranie pompy to zadne rozwiazanie.
|
rd04
E
Cytat:
Na pycha sprobuj,sprawdz elektryke tez( przycisk on/off) Napewno jakas pierdola |
Cytat:
Jak byś miał sterowanie ręczne pompy paliwa to byś zobaczył ile pompa pracuje zanim nabije ciśnienie i stanie. |
Potwierdzam, moja pali dosłownie "z półobrotu" zawsze, a to dlatego że ma pompę na zapłonie już. I jak postoi z miesiąc na zakręconym kranie to pompuje ze 3-4 s. zanim napełni komory pływakowe i się zatrzyma.
|
Napompowanie gaźników "ręczne" przyciskiem to ok 2-2.5 sek do pełnych komór.
|
Może powiem tak - moje rd04 po ponad roku stania w szopie u kradzieja z Rumunii, wytargana i rzucona na policyjną przyczepę, postawiona przed wejściem do komisariaciu w borsie gdzie 2 tygodnie stała w pełnym słońcu po moim przyjeździe odpaliła na dotyk na starym paliwie. I to bez pompy paliwa.
Wniosek - tak jak pisze Kazmir. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:56. |