![]() |
Iran - wiza przy przylocie
http://realiran.org/iran-begins-issu...sa-on-arrival/
30 dni już dają na lotnisku - dotyczy tylko transportu z powietrza. Zaczynam na bilet polować :drif: |
z tego co czytalem przed moim wyjazdem, jest to opcja, niemniej nie jest powiedziane, czy w Europie wpuszcza Cie na poklad.
Kierunek polecam. |
Cytat:
|
Pojechać i pozwiedzać....
Planu póki co nie mam, poza tym jakieś 2 tygodnie temu trafiłem w necie na opis pewnego szlaku trekkingowego i nie daje mi spokoju, a Iran już jakiś czas za mną łazi. |
jakbyś szukał towarzysza, ja się piszę
|
wilq.bb - ale samo uzyskanie wizy nie jest skomplikowane. dajesz kod przez Hussaina, jeden dzien urlopu na zlozenie paszportu w Warszawie (ambasada dla ulatwienia dziala w godzinach 14-15), odesla Ci juz kurierem.
dziala couchsurfing, ludzie mili, namiot postawisz wszedzie poza wyznaczonymi miejscami. |
Ja nie twierdzę, że jakoś super niewykonalne to było, ale newsa podałem, że VOA dają dłuższe.
Gdyby tak jeszcze CDP znieśli... tak wiem, że i na to jest sposób. O ludziach słyszałem nie raz, że świetni. Przekonajcie mojego szefa, żeby dał mi miesiąc urlopu to obiecuje ładną relację tutaj spłodzić :) |
Daj namiary na szefa to załatwimy Ci nieograniczony urlop ;)
|
Cytat:
EOT |
wilq nie ukrywam, że również rozważamy przyszłoroczny urlop na dwóch Aftykach w tamtym rejonie. Jak będziesz skłonny do uczestnictwa daj znać daleko do siebie nie mamy to może jakąś kawę zrobimy? Na stronie PZM-otu nie ujęto IRANU jako Państwa wymagającego CPD.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:46. |