![]() |
po co ten rowek??
elo po co ten rowek i czy ma iść tam O-ring. W fiszkach nie ma i w haynesie rowniez nie ma, ale pewien kolega na zlocie mi powiedzial ze ma tam byc:)
http://zsf-motorrad.de/de/Ersatzteil...F-13-HINTERRAD element nr 9(jest w nim rowek, na który ma iść .podobno. O-ring, tylko ten rowek nie wchodzi do piasty wiec jego zastosowanie w tym miejscu jest mało praktyczne), sorki nie chciało mi wkleić fotki:) |
Gdzie ten rowek ???
|
Na tym mikro obrazku mogę się domyślać, że mówisz o rowku, w którym u mnie siedzi oring. O ile dobrze pamiętam jest na wysokości środkowego łożyska w piaście. Tylko ze on wchodzi w piastę...
|
Jest tamojże oring który uszczelnia wnętrze piasty...
|
ale wy mówicie o nr 27
|
|
koledzy wiem ze mały oring jest w piaście, mi chodzi o rowek ktory jest w tym elemencie, do którego przykręca sie zebatke, w tym elemencie jest rowek(myslalem ze tam powinien isc Oring) ale ten rowek nie wchodzi do piasty takze pytam, po co ten rowek??
|
Cytat:
Mam ta część w domku i zadnego rowka nie widze...Moze masz jakis unikalny..rowek...Chyba ze jest pod zebatka..Bo tej nie sciagałem.. |
Cytat:
|
Cytat:
Maju ty jeździsz, czy wnikasz, jest to niech se będzie :):):) przeszkadza w jeździe, nie, no to jest dobrze :) bo Ci już nic nie powiem :):):) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |