![]() |
Gdzie zostawić auto przy A4 w Dolnośląskim
Cześć,
Ekipa z Torunia i ekipa z Krakowa jedzie do Hiszpanii w Pireneje latać pełna manetą po górach na dwusuwach. Jedziemy z Krakowa vanem z przyczepa i z Torunia vanem z przyczepa. Przy granicy chcemy się spotkać i przepakowac w jeden zestaw a drugie auto z przyczepa zostawić na tydzień. Macie pomysł gdzie możemy bezpiecznie i najlepiej za dobrą flache zostawić auto z przyczepa w Dolnośląskim w okolicach A4 w dniach 20-28 lutego? Pozdrawiam! |
u mnie 17 km od a4 nie ma problemu gm .Strzelin
|
Myślę, że pod Złotoryją u mnie da radę . Będzie na oku non stop.
15 km od autostrady a może i bliżej. wytapatalkowano |
Super, bardzo Wam dziękuję za szybką odpowiedź. Skontaktuję się z kolegami z Torunia i odezwę się przez PW.
Pozdrawiam! |
Electro, a napisz coś o tym enduro w Pirenejach, jak to jest formalnie można sobie pojeździć gdzie oczy poniosą? Czy jest tam odpowiednio dużo dróg szutrowych i na to się nastawiacie?
Sorki, że trochę nie w temacie, ale do tej pory kojarzyłem ludzi który do Hiszpanii to na tory jeździli. |
Zombi, będę wiedział więcej jak wrócę ;-)
|
Cytat:
W opisie widzę 300 w 2T, to musowo będzie dobrze :Thumbs_Up: |
Jak u zaczekaj nie wypali to u mnie możecie zostawić mam dużo placu samochód i przyczepa nie będą zawadzać:) jakoś 11km od autostrady :) 80km od granicy w Zgorzelcu.
|
Cześć. Dziękuję wszystkim za pozytywna odpowiedź. Najbardziej po drodze było nam do kolegi LysyDLE. Super mile powitanie, szybko się przepakowaliśmy i już jedziemy w stronę słońca ;-)
http://s13.postimg.org/yfpxggww7/image.jpg free picture hosting |
Wiedziałam, że wybierzecie Łysego. A ja tu z chlebem i solą czekałam!
Hehe, świetnej podróży życzę! wytapatalkowano |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:47. |