![]() |
trail wing co to za gumy ???
Dobry, w afryce założone mam właśnie takie gumy trail wing i chciał bym się w ogóle dowiedzieć jakie jest ich przeznaczenie ?
wiem tylko tyle że w błoto się nie nadają bo jak jeździłem to motur tańczył sobie w najlepsze:mur: i tak pewnie założę tkc ale na tych trail wingach trochę bierznika jeszcze mam... po za tym no kryzys jest...:mur: |
Trail wing Bridgestone? Nie wiem jaki numer ale jeśli te, jakie seryjnie są montowana w trampku (przynajmniej w niemczech) to wyrzuć je na śmietnik i nie mów nikomu gdzie bo sobie jeszcze krzywdę zrobi.
|
Cytat:
Ja w swojej babci mam przód TKC tył T63 - przy czym TKC to też nie jest typowa guma w teren ale daje radę:Thumbs_Up:. Po za tym w błocie to i na kostakach tanczy - ale to akurat jest fajne :) Jak nie masz kasy to alternatywą jest Mitas e09 - ale to juz wszystko jest napisane na forum :) |
W Afryce też chyba była seryjne montowana. Dosyć twarda guma bo wytrzymuje chyba spore przebiegi. Kiedyś pięknego szlifa zaliczyłem na tej oponie na suchym asfalcie, ale nie wiem czy wynikało to z dupowatości tej opony czy z tego że po prostu była stara (nie przyszło mi do głowy żeby sprawdzić datę produkcji)....
|
Cytat:
I w Trampku (przynajmniej rocznik 2006/2007) tez te gumy montowali. Cytat:
.. ale wymieniam je na Anakee, tak czy siak. |
Mi tam Mitaski 09 przypasiły , po asfalcie w sumie nie latam nimi, ale nie jest najgorzej, a do błota są zajebiaszcze, nie było brodu którego bym nie przejechał. No może jeden jak mnie autem 4x4 wyciagali. I cena spoko
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:56. |