![]() |
Woodstock 2016 :D
Jako że Woodstock coraz bliżej a dokładnie za 82 dni :D tak więc tradycyjnie zapytuje kto z szanownych państwa się wybiera?? Jak zwykle na wiosce motocyklowej będzie trzeba się odnaleźć, parasola już nie ma, odszedł godnie :bow: wiec nada wymyśleć jakiś punkt rozpoznawczy i stworzyć forumowe ognisko :D
Pozdro |
Gdzieś t będę się szlajał pod płotem...:)
|
Będziemy szukać czarnych braci :)
|
ja do ostatniej chwili nie będę pewny czy pojadę. Na dzień dzisiejszy nie bardzo, ale liczę na spontaniczny przypływ gotówki/chęci/urlopu/pozwolenia żony*
* niepotrzebne skreślić |
Ja zaplanowałem. Kwestia tylko czy moto będe gonił czy autem się poturlam.
|
Dubel,boje sie ale bede :D
|
Będę :Thumbs_Up:
do zobaczenia! |
I ja , podobnie jak corocznie, zapraszam wszystkich do naszej alkowioski. Główny półprodukt do produkcji "likarstewka" zakupiony i czeka na jakieś owoce. Piwnica u Fritzla jest tam gdzie była a do tego postaramy się jeszcze jedną piwnicę do tego czasu ogarnąć, zaopatrzyć w jakieś materace. Ci co w zeszłym roku, tam się gościli, to wiedzą o co chodzi (prawda Sołtysie). Na dniach będę mieć już zrobioną afri. Tak więc po kilkuletnim narzekaniu, marudzeniu i szydzeniu ze mnie, postaram się przygotować jakiegoś szybkiego offa. Acha, drewno na ognisko już jest przygotowane. Więc apel. Nie spalcie więcej Barbarce ozdób ogrodowych. Fassi, kot sąsiada pytał czy może i w tym roku liczyć na twój kark. Ponoć dobrze mu się na nim spało.
|
To ja melduję się w meblościance :D
W tym roku zabieram baniak z cytrynką :chleje: |
Ja mam nikłe szanse na przyjazd w tym roku. Chyba, że Rafał odpali ogóra... :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:55. |