![]() |
Ciekawy artykuł
|
W artykułach onet-u nie doszukiwałbym się obiektywizmu dziennikarskiego.
|
A przeczytałeś o czym jest ten artykuł, zanim napisałeś swój komentarz?
|
Cytat:
|
Artek - a co tak konkretnie uważasz za niezgodne z prawdą, bo ciekawa jestem. No i z jakich źródeł czerpiesz swoją wiedzę?
O wendecie czytałam już wcześniej - wprawdzie było to o tym, hmmm... zwyczaju [?] na albańskiej ziemi, ale reportaż robił piorunujące wrażenie... |
Ten zwyczaj nie jest przypisany tylko i wyłącznie do Albanii... Wiele krajów muzułmańskich takim dysponuje :) Na pewno kaukaz i okolice.
|
Cyt:
-...Po górzystej, pogrążonej w bezprawiu północnej części kraju krążą mroczne opowieści..."-tak pisze dziennikarz? Pachnie tanią sensacją. -..."Marku pokazuje listę zabójstw z ostatnich tygodni, które jego zdaniem..." Jakieś raporty z policji??? Bo policja tam jest. Ten były oficer sprzedaje ch...a warte na zachodzie certyfikaty ( nosz k...a normalne, ciężko od koryta się oderwać i niszę na dorobienie znalazł-LIFE). Nie neguję faktu krwawej przeszłości Albanii, Polski, Finlandii i innych krajów... Skąd wiedzę czerpię? 40 lat mam, 6 lat za kółkiem na międzynarodówce nauczyło mnie zimno patrzeć na cwaniaków i urzędników co dla kasy,własnych statystyk i wyników kota ogonem obrócą. Czasami się zastanawiam, czy to ja zepsuty jestem czy ten świat :dizzy: Wszędzie są ludzie i k...y. Spędziłem weekend w Szwecji z Cyganami i było naprawdę ok choć na początku chcieli mnie orżnąć. |
Cytat:
Mnie się wydaje, że to góralski całkiem zwyczajny obyczaj (idiotyczny rzecz jasna) był i na szczęście, już przestaje być. pzdr J. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:18. |