![]() |
Dzieci Kapitana Klossa - bez monety
No to zaczynamy ....
|
W dzieciństwie każdy chciał być Klossem, Brunnerem nikt bo to świnia. Ja zostałem z czasem 007, czyli marek.
|
1 Załącznik(ów)
Ale, ale o czym ta opowieść?
Gdzieś w kraju jest nie znana obywatelom [ATTACH] [/ATTACH] |
hi hiii - Gródek , Waliły ... te rewiry ??
|
Marek,pagiery Byłeś zakupić ? ;)
|
2 Załącznik(ów)
Majowa sobota, wolna.
Za mało tych wolnych dni by pojechać gdzieś w p... przed siebie. Ale, błoto świeże i oryginalne na Afrze jest, to wokół komina mogę się zakręcić. Zapnę kufry, na mieście każdy będzie patrzył na mnie jak na podróżnika, ale ... nie bez ściemy. Kufer, do środka plecak z aparatem i no oczywiście browar, ruszam. Świnobrodzie, to pod Królowym Mostem jest lub było. Umarło jak wiele miejscowości.Pewnie coś zostało z dawnych lat. Kiedyś gdy bawiłem się tylko pedałami, często przejeżdżałem obok patrzyłem w strumyk i myślałem płynie w czarną du...ę czyli las ciekawe jak to wygląda dalej. Załącznik 62697 Załącznik 62698 |
6 Załącznik(ów)
Świniobródka, to dopływ Ploski.
Załącznik 62729 Załącznik 62730 Załącznik 62731 Załącznik 62732 Załącznik 62733 Załącznik 62734 To nie Amazonka, ale uroku jej nie brakuje. |
Kajak nie wchodzi w grę, brzegiem nie da rady wokół bagna, pozostaje na nogach z nurtem.
|
5 Załącznik(ów)
Buciki przygotowane - ruszamy.
Załącznik 62825 Załącznik 62826 Załącznik 62827 Załącznik 62828 Załącznik 62829 |
Nie potrafię poprawnie wstawiać fot, więc będą tylko filmy.
ZQ2DH7zDWmA" frameborder="0" allowfullscreen> i już |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:15. |