![]() |
Rumunia lajtowo 9-17 lipiec 2016 - ktoś ma ochotę?
Jedziemy, a raczej planujemy wybrać się z kumplem do Rumunii od 9-17 lipca.
Ja Africa, kolega VStrome 1000. Wyjazd lajtowy, bez dzidy po krzaczorach, tradycyjnie 2 kultowe trasy i inne atrakcje, czyli co los przyniesie, bez ciśnienia, bez spiny - celem jest droga. Ruszamy z Rzeszowa w sobotę 9.07 lub niedzielę, się zobaczy. Spanie namioty lub coś znalezione na miejscu, szamanko biwakowo, ogólnie ma być tanio i miło. Jak ktoś miałby ochotę dołączyć - 2-3 motocykle to zapraszam. Piszcie lub dzwońcie 50 jeden jeden 33 66 jeden. SpideR |
Mam wtedy urlop, pogadam z młodą może się coś urodzi. Nie obiecuje na 100%.
|
Spoko. Bez napinki. Czekam na info.
|
Ja mocno myślę o Rumunii w lipcu ale nie znam jeszcze terminu kiedy będę miał wolne. Leciałbym tenerką 660 i jeżeli zgrałbym się z wami czasowo, to mógłbym się podczepić. Pod koniec czerwca odezwę się jak będę miał więcej danych.
|
Zeus zapraszam.
|
Dzięki. Tak zapytam przy okazji. Czy do przejazdu przez Słowację, Węgry i Rumunię wykupuje się jakieś dodatkowe ubezpieczenie, zieloną kartę, czy inne cudo? Oprócz dowodu będę potrzebował jeszcze jakichś dokumentów?
|
Żadnych kart ani ubezpieczeń nie trzeba, tylko winietka na Węgry, byłem w zeszłym roku.
|
Niestety nie mogę przekonac mojej lubej do wyjazdu biwakowego. Na tą chwile odpuszczam , nie chce aby wyjazd był dla kogoś udręką.
|
Cytat:
Jajamam faktycznie szkoda dziewczynę męczyć biwakami, zostaw ją w jakimś SPA, a sam wsiadaj i naginaj z nami. |
Cały czas mam to w głowie ;) Tylko qrwa gdzie ja uchowam konia (taki warunek na wyjazd solo) :D :D
Spider, zrób jakiś plan podróży, zdefiniuj trasy, bo ja musiałbym założyć asfaltową oponę i nawet jeśli na kostce to z plecakiem nie da rady po szutrach, górach itp- tzn da się i dla mnie jest ok ale moja strasznie nie lubi siedzieć w niemocy jak tyłem motocykla rzuca na prawo i lewo. Jak będziecie mieli plan to będzie Wam łatwiej znaleźć towarzyszy. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:24. |