![]() |
Kilkudniowy wypad, Szlak Orlich Gn,, Bieszczady, szutrowo, offowo, turystycznie, gdziekolwiek, byle się wyrwać.
Cześć! :)
Jako, że za oknem piękne słońce, a wolnego czasu trochę przybyło, postanowiłem wyruszyć gdzieś na 2-6 dni. Fajnie byłoby szutrami, trochę offu, trochę asfaltu, byłby ktoś chętny na taki wypad? Mam kilka tras, znalazłem w internecie PDFy z ciekawymi szlakami. Wpierw myślałem o Bieszczadach, później o Wschodniej ścianie i Mazurach, ostatnio trafiłem na ciekawy przewodnik po Szlaku Orlich Gniazd (bezdrożami). Właściwie w zależności od ilości czasu możnaby ustalić trasę. Jestem otwarty na propozycje. Oczywiście po kosztach, wieczorkiem jakieś piwo, może być namiot czy jakieś budżetowe noclegi. chętni? ;) |
Masz może jakiegoś linka do tego przewodnika po Szlaku Orlich Gniazd?
|
Podeślę mailem, podrzuć na PW ;)
|
Ustaliliśmy szkic trasy, wyruszamy we środę rano z Krakowa, jedziemy Szlakiem Orlich Gniazd, później kierujemy się w stronę Kielecczyzny i dalej gdzie nas poniesie.
Na trasie planujemy być do niedzieli. Jeśli ktoś mieszka po drodze, to byłoby fajnie jakby podesłał jakąś traskę od siebie (polecił jakieś miejsca), a najlepiej się dołączył :) |
Napisz do Rumpla z forum coś pomoze
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:40. |