![]() |
No to się chwalę :)
4 Załącznik(ów)
Muszę się z wami podzielić dobrą nowiną- zakupiłam moto :). Śliczna, czerwona Honda crf 230F-wersja enduro. Stan techniczny- igła, mało użytkowana, lekka (118kg), niezbyt wysoka-dosięgam co prawda palcami ale czuję się pewnie, elektryczny starter, z pakietem homologacyjnym (lusterka, światełka, kierunki). Pali od pierwszego strzału. Także w tym roku stawiam na jazdę po krzakach :). Motorek znalazł przez zupełny przypadek mój mężuś Kajtek...w Wejherowie. W zasadzie nawet nie mieliśmy pojęcia, że taki motong istnieje.
I bardzo dziekuję Robertowi z Gdańska za sprawdzenie Hondzinki. Flaszka się mrozi :) Kilka fociszy: |
Gratulacje! Gdzie się mrozi?:)
|
Cytat:
N 50'18'12.72" E 19'10'50.18" 24h |
to się teraz będzie działo :)
Jola fajna ta hunda :) |
Gratulacje !!!
Jola!
Super moto. Oczywiscie glosno nie powiem nigdy ze lepsza od mojej :P - Green beast is the best :) Ale na prawde super sprzecik sobie sprawilas :) To kiedy sie umawiamy na te krzaki? (bo w przeciwienstwie do facetow to u nas pewnie bedzie to oznaczalo ladowanie w krzakach :) ) Do szybkiego zobaczenia, i jeszcze raz GRATULUJE!!!! |
teraz nabierze nowego znaczenia powiedzenie choć w krzaki:haha2::haha2:
|
PS. Zapomnialam sie zapytac, to kiedy to opijamy? :chleje:
i kiedy chrzciny? :) |
Cytat:
|
Cytat:
No a chrzciny? Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że w sobotę- szykujcie się :) |
Gratuluję , fajny motur se kupiłaś .
Do zobaczyska na .......... :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:30. |